CHAMPIONS LEAGUE

Μπαράκ: "Φαβορί ο Ολυμπιακός, όμως μπορούμε"

Μπαράκ: "Φαβορί ο Ολυμπιακός, όμως μπορούμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Χαποέλ, Μπαχάρ Μπαράκ, μίλησε για τη ρεβάνς του Ισραήλ και εξήγησε πως προετοιμάζονται οι ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι.

Η Χαποέλ Μπερ Σεβά προκρίθηκε στο Λιγκ Καπ του Ισραήλ και επικεντρώνεται εκ νέου στον Ολυμπιακού, αν και η αλήθεια είναι πως παραμένει εστιασμένη στη ρεβάνς...

Ο προπονητής, Μπαχάρ Μπαράκ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι το παιχνίδι για τον γ' προκριματικό του Champions League είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα του, διότι προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία.

Ο Μπαράκ αναγνώρισε τον Ολυμπιακό ως το φαβορί, αλλά θεωρεί πως η Μπερ Σεβά μπορεί να ολοκληρώσει την υπέρβαση και να διακριθεί στην Ευρώπη.

"Είναι το κορυφαίο ματς για εμάς! Τα αποδυτήριά μας είναι εξαιρετικά. Τα παιδιά σέβονται πολύ το ένα το άλλο. Δεν βλέπω άσχημα πράγματα.Όλοι είναι ενωμένοι. Πάμε με δύναμη και ενότητα για το παιχνίδι. Είναι το πιο σημαντικό ματς για την ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. O Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί.

Εμείς όμως αποδείξαμε πως δεν είμαστε κατώτεροι. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει εκεί. Το σκορ ήταν καλό και ελπίζουμε με τον κόσμο μας στο γήπεδό μας να έχουμε μεγάλη ώθηση και να κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε τις δυνατότητές μας και ότι μπορούμε να πάμε στα πλέι οφ. Θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για εμάς" ανέφερε ο Μπαράκ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ