CHAMPIONS LEAGUE

Μπακχάρ: "Ταλέντο ο Ολυμπιακός, κόσμο και έδρα εμείς"

Μπακχάρ: "Ταλέντο ο Ολυμπιακός, κόσμο και έδρα εμείς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (3/8, 21:00) στο "Turner Stadium" μίλησε ο τεχνικός της Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπαράκ Μπακχάρ. Σε ποια σημεία στάθηκε.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο "Turner Stadium" το βράδυ της Τετάρτης (3/8, 21:00), στη ρεβάνς του 0-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το απόγευμα της Τρίτης (2/8), στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, ο Μπαράκ Μπακχάρ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολύ καλές μονάδες και μπόλικο ταλέντο, ωστόσο η Χάποελ με τον κόσμο στο πλευρό της και στην έδρα της, θα προσπαθήσει για την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Χάποελ:

Θα μας πείτε δύο λόγια για την ανανέωση του συμβολαίου σας;

Δεν μου έκανε κάποια έκπληξη ότι θα ανανέωνα το συμβόλαιό μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα.

Ο Ιτζάκ Σουμ μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησε με την Μακάμπι Χάιφα, υπέγραψε καινούριο συμβόλαιο, αλλά πήγε στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο και με εσάς;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, μ' αρέσει που είμαι εδώ σε έναν σύλλογο που με αγαπάνε. Από τη στιγμή που είμαι εδώ, θα μείνω εδώ για χρόνια.

Χρίζεται φαβορί η Χάποελ Μπερ Σέβα μετά το 0-0 του Καραϊσκάκη;

Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι μόνο του, είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελλάδα. Αυτό μας δίνει και ώθηση να συνεχίσουμε. Αυτό που είναι το σημαντικότερο είναι να μην δεχτούμε κάποιο γκολ και να πάμε να κατακτήσουμε την πρόκριση.

Η Χάποελ πρέπει να ανέβει ένα επίπεδο παραπάνω για να προκριθεί;

Πρώτα απ' όλα ο Ολυμπιακός έχει αρκετά καλά εργαλεία στην ομάδα του. Υπάρχουν παίκτες με πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά εμείς με γεμάτο το γήπεδό μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη μεγάλη έκπληξη και να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Υπολογίζεται κανονικά στους Μπουζάγκλο και Νταβιτζάντα που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν;

Και για τους δύο παίκτες γνωρίζω ότι βρίσκονται μαζί μας και είναι παίκτες της Χάποελ. Συνεχίζουν κανονικά. Δεν γνωρίζω αν θα φύγουν ή έχουν πάει αλλού.

Ο Σοάρες έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στο Καραϊσκάκη;

Ήταν ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια. Είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Βίτορ.

Γιατί έπρεπε να φύγει τόσο γρήγορα;

Είχε συμφωνηθεί και από τη στιγμή που επέστρεψε ο Τζέντεκ, ο Σοάρες έφυγε από την ομάδα.

Έχουμε παρακολουθήσει ελάχιστα την Χάποελ και είδαμε ότι στο πρώτο ματς με την Σέριφ εδώ ήταν πολύ επιθετική. Στη Μολδαβία παίξατε αμυντικά. Στο Καραϊσκάκη παίξατε πιο αμυντικά. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν στη ρεβάνς θα είστε τόσο αμυντικογενείς στην τακτική σας;

Αύριο θα γνωρίζετε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού σοκαρίστηκε από τις καιρικές συνθήκες, γιατί εκτός από ζέστη είχε και υγρασία. Αυτό θεωρείτε ότι είναι πλεονέκτημα για την Χάποελ και μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιες συνθήκες;

Και στην Αθήνα υπήρχε ζέστη. Δεν υπάρχει πολλή υγρασία στην Μπερ Σέβα. Δεν θα είναι παράγοντας που θα επηρεάσει τον αγώνα. Και οι δύο ομάδες έχουν συγκεκριμένο πλάνο. Δεν νομίζω να επηρεάσουν οι καιρικές συνθήκες τον αγώνα.

Επειδή είπατε ότι θα είναι έκπληξη αν περάσετε τον Ολυμπιακό, ποια είναι το ποσοστό πρόκρισης; Κι επίσης φοβάστε κάτι από τον Ολυμπιακό;

Δεν υπάρχει φόβος, αλλά ετοιμότητα και μόνο αυτό κοιτάμε. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα.

Η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό είναι ο σημαντικότερος αγώνας της καριέρας σoυ; Στο παρελθόν είχατε φτάσει μία ανάσα από το να αποκλείσετε τη Λιόν με την Χάποελ Κιριάτ Σμόνα και χάσατε στο 94' με 3-4.

Είχε τη δική του αξία εκείνος ο αγώνας. Εμείς κοιτάμε τον αυριανό αγώνα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Μπάρντα: "Θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα"

Τους συμπαίκτες του εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας, Μπάρντα. Αναλυτικά:

Εχει επηρεαστεί η ομάδα από τη φυγή του Σοάρες ή τις φήμες περί αποχώρησης του Μπουζάγκλο ή κάποιων άλλων παικτών; Πώς είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια;

Ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος, δεν επηρεαζόμαστε καθόλου. Είμαστε χαρούμενοι που κάποιοι παίκτες όπως ο Σοάρες, που πήγε σε μεγαλύτερο κλαμπ. Δεν μας επηρεάζει και θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ