CHAMPIONS LEAGUE

Μπάκχαρ: "Παίξαμε καλά και παθιασμένα"

Μπάκχαρ: "Παίξαμε καλά και παθιασμένα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Χάποελ Μπερ Σεβά, Μπαράκ Μπάκχαρ, εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση υποστήριξε πως οι παίκτες του κοίταξαν ως ίσους προς ίσους τους αντιπάλους τους και έφτασαν δίκαια στην πρόκριση.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση στα play offs του Champions League και ο τεχνικός της Μπαράκ Μπάκχαρ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος τόσο από την πρόκριση όσο και από τον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Το παιχνίδι θύμιζε σκακιέρα, με πολλές αλλαγές και τακτικές...
Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και αυτό που θέλαμε. Το πιστέψαμε από την αρχή. Δείξαμε αυτοπεποίθηση και διάρκεια ότι μπορούμε να το καταφέρουμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το καταφέραμε.

Στην αρχή του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί. Τι έχετε να απαντήσετε;
Εμείς βάσει της τακτικής και του πλάνου μας αποδείξαμε στο γήπεδο ότι ναι μεν ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερος σύλλογος και έχει καλύτερους παίκτες, εμείς τους κοιτάξαμε ίσους προς ίσους. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και το γεγονός ότι παίξαμε καλά και παθιασμένα και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση.

Δίπλα σας κάθεται ο Νταβιτζάντα που θα φύγει για την Γάνδη. Υπάρχει κάποιος διάδοχος;
Του εύχομαι καλή επιτυχία. Είναι ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο και μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε παίκτες που μπορούμε να καλύψουμε τα κενά. Συγκεκριμένα για τον Νταβιτζάντα δεν υπάρχει διάδοχος. Είτε ξένος, είτε Ισραηλινός θα το δούμε στο μέλλον.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χάποελ απέδειξε ότι και σωματικά ήταν πιο έτοιμη.
Εμείς δεν είμαστε ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο πιο έτοιμοι σωματικά από τον Ολυμπιακό. Εμείς προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε και σκοράραμε και είμαστε τώρα στην επόμενη φάση.

Σε ένα τέτοιο υψηλού επιπέδου παιχνίδι που κάνατε, μήπως έρθουν και άλλες προτάσεις για κάποιους παίκτες σας;
Δεν θα ασχοληθώ με το τι θα γίνει στο μέλλον. Όλοι οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια. Ο σύλλογος κάνει καταπληκτική δουλειά. Ελπίζουμε να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σκεφτήκατε έστω και μια στιγμή να τα παρατήσετε βλέποντας αντίπαλο τον Ολυμπιακό;
Εμείς από την αρχή είχαμε στόχο να προχωρήσουμε όσο περισσότερο. Ο Ολυμπιακός είναι συνεχώς σε τοπ επίπεδο. Εμείς καταφέραμε να προκριθούμε. Θα αφήσουμε την Ευρώπη πίσω και θα κοιτάξουμε τα εγχώρια ματς.

Είχατε διαβάσει πολύ καλά την ομάδα του Ολυμπιακού, που δεν κατάφερε σε δύο παιχνίδια να απειλήσει την Χάποελ. Πού πιστεύετε ότι κρίθηκε η πρόκριση;
Δεν θα ήθελα να κάνω κριτική στον Ολυμπιακό, ούτε πολύ συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν τα μειονεκτήματά του. Είναι μία καλή ομάδα. Ίσως έπαιξε η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ίσως λιγότερο καλή σε σχέση με τη δική μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ άλλο στον Ολυμπιακό.

Πόσο σημαντική ήταν πρόκριση;
Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Καταφέραμε να πετύχουμε την πρόκριση, οι παίκτες μας είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Κοιτάμε τα επόμενα ματς.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ