CHAMPIONS LEAGUE

Μπακχάρ: "Έχουμε ελπίδες για τη συνέχεια"

Μπακχάρ: "Έχουμε ελπίδες για τη συνέχεια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Χαποελ Μπερ Σεβά τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε έξυπνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μπάρακ Μπακχάρ είχε το ίδιο ύφος στη συνέντευξη Τύπου με αυτό που είχε και παραμονή του αγώνα. Είχε αυτό το αυστηρό ύφος, λες και η ομάδα του δεν κατάφερε τίποτα χθες στο Καραϊσκάκη.

Ο Ισραηλινός κόουτς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα από τη δική του, αλλά ξεκαθάρισε ότι η Χάποελ έχει πλέον τις ελπίδες της για να περάσει εκείνη στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Ποιο ήταν το κλειδί που έφερε το 0-0 στο σημερινό ματς για την Χάποελ και ουσιαστικά της δίνει και ένα μικρό προβάδισμα για τη ρεβάνς;

"Πιστέψαμε στον εαυτό μας, παίξαμε έξυπνα, όταν έπρεπε να επιτεθούμε επιτεθήκαμε, όταν έπρεπε να παίξουμε αμυντικά το κάναμε. Ημασταν συγκεντρωμένοι. Εχουμε και μία αίσθηση ότι θα μπορούσαμε και κάτι καλύτερο και έχουμε αρκετές ελπίδες για τη συνέχεια".

Είδαμε σήμερα μία ομάδα που κυρίως πρόσεχε τα νώτα της και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να πετύχει γκολ. Αυτή την εικόνα θα περιμένουμε και στη ρεβάνς;

"Θα έρθετε αργότερα να σας πω. Δεν έχω σκοπό να σας πω".

Περιμένατε ότι θα έρθετε στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός των τόσων συμμετοχών στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα έκανε ουσιαστικά ούτε μία ευκαιρία;

"Πρώτον έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι δεν σκόραρε, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή ομάδα. Είναι καλύτερη ομάδα από τη δική μας. Στον επαναληπτικό θα πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει. Και το γεγονός ότι δεν έβαλαν γκολ στο Καραϊσκάκη, σημαίνει ότι θα πρέπει να το προσπαθήσουν στον επαναληπτικό".

Ξαφνιάσατε τον Ολυμπιακό με την τακτική που είχατε με τους τρεις στόπερ;

"Είχαμε πολύ καλή προετοιμασία. Αυτή βγήκε και στο γήπεδο. Διαβάσαμε καλά τον αγώνα και με αυτόν τον τρόπο φέραμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα".

Ο Σουάρες ανακοίνωσε ότι θα φύγει από την ομάδα. Θα παίξει στη ρεβάνς;

" Είναι παίκτης της ομάδας".

Για τον Μπουρζάγκλο που είπε ο πατέρας του ότι θα φύγει από την Χάποελ;

Δεν θέλω να το σχολιάσω.

Τι βλέπετε στον επαναληπτικό;

"Φυσικά θα έχουμε πλεονέκτημα. Εχουμε απέναντί μας όμως μία πιο ποιοτική ομάδα. Θα πρέπει με μεγάλη προσπάθεια να καλύψουμε αυτή την απόσταση με σωστή τακτική, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Πιστεύετε ότι θα περάσετε;

"Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εχει όλα τα πλεονεκτήματα απέναντι στην ομάδα μας. Η πίστη υπάρχει και υπήρχε. Απλώς θα πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια προσπάθεια και με τη σωστή τακτική να ξεπεράσουμε το εμπόδιο".

Μπαρντά: "Κάναμε τη μισή δουλειά"

Ο αρχηγός της Χάποελ, Μπαρντά βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε και εκείνος με τη σειρά του για το χθεσινό αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του.

Στα δικά μας μάτια ο Ολυμπιακός σαν να έβγαλε μία κούραση ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο. Πρόσεξες κάτι τέτοιο;

"Δεν θέλω να αναφερθώ στον Ολυμπιακό, αλλά στη δική μου ομάδα. Ηρθαμε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε καλή απόδοση και όπως είπε ο κόουτς έχουμε κάνει τη μισή δουλειά και η υπόλοιπη είναι στον επόμενο αγώνα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ