CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Αν με διώξει ο Αμπράμοβιτς θα πάω σε άλλη αγγλική ομάδα"

Chelsea caoch Jose Mourinho gestures during  the preseason soccer match between SV  Werder Bremen and FC Chelsea in Bremen , Germany, Sunday Aug. 3, 2014.   (AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen) Germany Soccer Bremen Chelsea
Chelsea caoch Jose Mourinho gestures during the preseason soccer match between SV Werder Bremen and FC Chelsea in Bremen , Germany, Sunday Aug. 3, 2014. (AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen) Germany Soccer Bremen Chelsea AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αποχωρήσει από την Τσέλσι μόνο εάν του το ζητήσει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ωστόσο σημειώνει πως σε περίπτωση που αυτό συμβεί θα εργαστεί σε άλλη αγγλική ομάδα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει της αποψινής επιστροφής του στο "Αλβαλάδε" για την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο της Τσέλσι.

Ο "Special One" εξήγησε για ποιο λόγο θα αποχωρούσε από την ομάδα του Λονδίνου. "Η προτεραιότητα μου θα είναι πάντα η Τσέλσι και δεν σκέφτομαι το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Γνωρίζω όμως τι ισχύει στο ποδόσφαιρο και ξέρω πως δεν θα είμαι εδώ και πέντε, οχτώ ή δέκα χρόνια αν δεν κερδίζω", τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο για να προσθέσει:

"Θα φύγω μόνο όταν θέλουν να φύγω. Δεν υπάρχει άλλη χώρα, σύλλογος ή επένδυση που μου δίνει κίνητρο. Θα αποχωρήσω μόνο όταν με καλέσει ο κ. Αμπράμοβιτς και μου πει αυτό είναι το τέλος.

Μόνο εκείνη την μέρα θα κοιτάξω για άλλες λύσεις. Όταν τεθεί αυτό το ζήτημα, τότε θα το σκεφτώ".

Ο Πορτογάλος προπονητής αποκάλυψε το όνειρο του με την Τσέλσι.

"Το όνειρο μου είναι να οδηγήσω την Τσέλσι στον τελικό του Champions League απέναντι σε οποιαδήποτε από τις 31 ομάδες της διοργάνωσης. Δεν με νοιάζει ποια θα είναι. Ονειρεύομαι να αγωνιστούμε, αλλά δεν νομίζω πως είμαστε φαβορί.

Η ποιότητα των δύο μεγάλων ισπανικών ομάδων και της Μπάγερν Μονάχου τις βάζει σε υψηλότερη διάσταση".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο παράλληλα αποκάλυψε πως αν απολυθεί από την Τσέλσι θα επεδίωκε να εργαστεί σε άλλη ομάδα της Premier League.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ