CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Επέστρεψε το DNA του νικητή στους παίκτες μου"

Μουρίνιο: "Επέστρεψε το DNA του νικητή στους παίκτες μου"
Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κέρδισε τις εντυπώσεις με τις αντιδράσεις του στη νίκη της Ρεάλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και στις δηλώσεις του απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη.

Η Ρεάλ ξεκίνησε με νίκη της υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ με την δραματική όπως εξελίχθηκε επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι "μερένχες" παρότι βρέθηκαν 2-1 πίσω στο σκορ με ανατροπή στα τελευταία λεπτά πήραν τη νίκη και ο Μουρίνιο ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς απαλλαγμένος από το άγχος του αγώνα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

" Eίναι μία πολύ καλή νίκη. Eπέστρεψε το DNA του νικητή στους παίκτες μου. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να χάσει παιχνίδια, ο Μουρίνιο μπορεί να χάσει παιχνίδια και εμείς μπορεί να είχαμε χάσει απόψε και θα ήμουν υπερήφανος, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ήττες όπως με την Σεβίλλη ή την Χετάφε.

Απέδειξαν ότι αν θέλουν να είναι επαγγελματίες σε υψηλό επίπεδο μπορούν να το κάνουν. Όχι μόνο με ομάδες όπως η Σίτι αλλά σε κάθε παιχνίδι. Αν ήμουν προπονητής σε μία μικρή ομάδα θα έχανα περισσότερες φορές. Ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορώ να το δεχτώ.

Πρόκειται για μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν μας άξιζε να κερδίσουμε με τον τρόπο που κερδίσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Δεν νιώθω καμία συμπάθεια για την Σίτι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και μας άξιζε να κερδίσουμε. Παίξαμε καλύτερα από την αρχή και μας άξιζε η νίκη".

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε απογοητευμένος από την ήττα: " Είμαστε απογοητευμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά αλλά στην επανάληψη βελτιωθήκαμε και σημειώσαμε δύο γκολ. Όταν προηγείσαι μέσα στην Μαδρίτη με 2-1 στα τελευταία λεπτά θα έπρεπε να είχαμε περισσότερη προσοχή.

Όταν προηγηθήκαμε 2-1 έπρεπε να πιέσουμε ψηλά όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για έλλειψη τύχης καθώς διαθέτουμε πολλούς παίκτες που είναι διεθνείς και παίζουν πολλά παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση μας στο δεύτερη ημίχρονο και την βελτίωση μας αλλά απογοητευμένος αφού χάσαμε το παιχνίδι.

Πιστεύω και ότι οι υπόλοιπες ομάδες θα χάσουν στο Μπερναμπέου. Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια και είναι σημαντικό να κερδίσουμε την Ντόρτμουντ καθώς είναι ομάδα υψηλού επιπέδου αλλά την φετινή σεζόν θέλω να πάμε ψηλά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ