CHAMPIONS LEAGUE

Μότσι, ο πρωταγωνιστής των προκριματικών

Μότσι, ο πρωταγωνιστής των προκριματικών

Τα προκριματικά του Champions League ολοκληρώθηκαν με ένα απίστευτο θρίλερ στην Βουλγαρία, όπου ένας Ρουμάνος στόπερ απέκλεισε τους συμπατριώτες του αποκρούοντας δύο πέναλτι! (VIDEO)

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Λουντογκόρετς πέρασε στους ομίλους του Champions League, έχοντας ήρωα τον Ρουμάνο στόπερ, Κοσμίν Μότσι, ο οποίος ήταν τερματοφύλακας στην διαδικασία των πέναλτι!

Οι Βούλγαροι νίκησαν 1-0 χάρη σε γκολ του Βάντερσον στο 90', ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα και το ματς πήγε στην παράταση.

Στο 119' αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Λουντογκόρετς, Στογιάνοφ, όλες οι αλλαγές είχαν γίνει και ο Μότσι ήταν αυτός που έκατσε στο τέρμα, φορώντας την φανέλα του Τσβόροβιτς (αναπληρωματικός τερματοφύλακας)...

Μότσι, ο πρωταγωνιστής των προκριματικών

Εκτέλεσε μάλιστα το πρώτο πέναλτι της ομάδας του και ευστόχησε, παίρνοντας έτσι την ψυχολογία με το μέρος του, ενώ εν συνεχεία απέκρουσε δύο εκτελέσεις των παικτών της Στεάουα και με σκορ 6-5 στα πέναλτι έστειλε την ομάδα του στους ομίλους του Champions League.

***για τα υπόλοιπα ματς των προκριματικών διαβάστε ΕΔΩ

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Ζούνιορ Καϊσάρα, Τερζίεφ, Μότσι, Μίνεφ, Ντιάκοφ, Φάμπιο Εσπίνιο, Μίσιτζαν (85' Βάντερσον), Αλεκσάντροφ (77' Ντάνι Αμπάλο), Μαρσελίνιο, Μπέζιακ (77' Γιουνές).

ΣΤΕΑΟΥΑ: Αρλάουσκις, Ράπα, Σουκάλα, Βαρέλα, Λατοβλέβιτσι (67' Παρβουλέσκου), Πρεπέλιτσα, Μπρίφελντ, Αντριάν Πόπα, Τανάσε (5' Στάντσιου), Σανμαρτεάν (83' Φιλίπ), Κεσέρου.

*κόκκινη 119' Στογιάνοφ

Λουντογκόρετς - Στεάουα 1-0 [6-5 πέν.]

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ