CHAMPIONS LEAGUE

Μόντσι: "Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει VAR"

Roma sports director Ramon Rodriguez Verdejo, known as Monchi, talks to journalist during a press conference, at the foreign press association headquarters, in Rome, Wednesday, March 28, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma sports director Ramon Rodriguez Verdejo, known as Monchi, talks to journalist during a press conference, at the foreign press association headquarters, in Rome, Wednesday, March 28, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Μόντσι ανέφερε πως πρέπει να υπάρχει VAR στο Champions League, ο Ντε Ρόσι εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την παρουσία της ομάδας του, παράπονα από Φάσιο.

Παρά τη νίκη με 4-2 απέναντι στη Λίβερπουλ, η Ρόμα δεν πέρασε στον τελικό του Champions League και ο Μόντσι εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα, καθώς θεωρεί πως στέρησε από την ομάδα του την δυνατότητα για ανατροπή και πρόκριση στο Κίεβο. Μάλιστα, τόνισε πως με χρήση VAR ίσως το ζευγάρι του τελικού να ήταν άλλο.

"Στο πρώτο ματς δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο ήταν οφσάιντ, τώρα δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι, μία αποβολή και είναι η ώρα για το ιταλικό ποδόσφαιρο να ανεβάσει τους τόνους. Όχι μόνο εμείς και η Γιουβέντους είχε την ίδια αντιμετώπιση. Αποκλείστηκε από απίστευτα λάθη. Τα ίδια έγιναν και στο Ρεάλ - Μπάγερν.

Συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ, αλλά είναι σημαντικό να αναλύσουμε αυτά τα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει VAR στην πιο σημαντική διοργάνωση. Το VAR πρέπει να μπει στο Champions League. Πήγα στα αποδυτήρια και τα παιδιά ήταν πολύ εκνευρισμένα", ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα.

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΝΤΕ ΡΟΣΙ

Ο αρχηγός της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την πορεία της ομάδας του στον φετινό θεσμό: "Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Το είπα και στους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια. Για να έχει αξία αυτή η πορεία, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε το ίδιο μακριά και του χρόνου.

Δεν απέχουμε πολύ από άλλες ομάδες και πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως η Ρόμα πρέπει να φτάνει στα ημιτελικά όχι μια φορά κάθε τριάντα χρόνια, αλλά κάθε τρία χρόνια. Ο σύλλογος θα δουλέψει για να μεγαλώσει, ο κόσμος ήταν δίπλα μας και νομίζω πως δημιουργήσαμε κάτι πολύ σημαντικό. Όλοι είμαστε ενωμένοι και έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί μεγάλα πράγματα".

Για το πέναλτι είπε: "Είδα το χέρι καθαρά. Ρώτησα τον Τζέκο και δεν το είχε δει. Έμεινα σιωπηλός. Ήμουν εκεί κοντά, το είδα αμέσως, αλλά ήμουν εγώ σε ένα στάδιο με 60.000 θεατές. Δεν ήταν εύκολο και για τον διαιτητή να το δει επίσης. Το πρόβλημα με το πέναλτι ήταν ότι έγινε κοντά στο 60' και είχε αρκετό χρόνο ακόμη. Ίσως άλλαζε τα δεδομένα του αγώνα, ίσως η Λίβερπουλ περνούσε έτσι και αλλιώς, όμως τουλάχιστον θα είχαμε την ευκαιρία μας".

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΟ

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Φεντερίκο Φάσιο, στάθηκε στα δύο πέναλτι που δεν πήρε η ομάδα του: "Το φετινό πρέπει να είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα και όχι ένα τέλος. Είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία που κάναμε στο φετινό Champions League. Δεν μας έδωσαν δύο πέναλτι και είχαμε μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεις. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον και να προχωρήσουμε. Σηκώνουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε".

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ