CHAMPIONS LEAGUE

Μόνο τέσσερις παίκτες στον πάγκο της Αστάνα!

Μόνο τέσσερις παίκτες στον πάγκο της Αστάνα!

Το 4-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Αστάνα δεν προκάλεσε καμία έκπληξη. Αυτό που προκάλεσε απορία αντίθετα ήταν το γεγονός πως η ομάδα του Καζακστάν εμφανίστηκε στο "Βιθέντε Καλντερόν" με μόλις 15 παίκτες στην αποστολή.

Η Αστάνα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League όμως στον αγώνα της κόντρα στην Ατλέτικο στη Μαδρίτη έγραψε ιστορία με αρνητικό πρόσημο καθώς παρατάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο με 15 συνολικά παίκτες, έχοντας ουσιαστικά μόνο 4 παίκτες στον πάγκο.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στο φίλαθλο κοινό, με τον προπονητή της Στάνιμιρ Στοΐλοφ να το έχει πάντως προαναγγείλει παραμονές του αγώνα, τονίζοντας πως πρώτος στόχος της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα στη χώρα της.

Σημειωτέον, το απόγευμα της Κυριακής η Αστάνα αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Καϊράτ η οποία βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά της με 4 αγωνιστικές να απομένουν, και έτσι το ματς με την Ατλέτικο "θυσιάστηκε" καθώς ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν μεταξύ αυτών που θα μπορούσαν να κερδηθούν βαθμοί.

"Η Ατλέτικο κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε μερικά μεγάλα λάθη. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Το τρίτο και το τέταρτο γκολ ήταν από δικά μας λάθη. Αφήσαμε μερικούς παίκτες στην Αστάνα αλλά ακόμα και με αυτούς θα ήταν δύσκολο να πάρουμε τη νίκη.

Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά στον αγώνα ρεβάνς. Η Μπενφίκα και η Ατλέτικο είναι σε υψηλότερο επίπεδο αλλά θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε και εμείς στο ίδιο επίπεδο με αυτούς όταν θα παίξουμε εντός έδρας", δήλωσε στο φινάλε του αγώνα με την Ατλέτικο ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ