CHAMPIONS LEAGUE

MisterChip: "Ανατροπή από 5-2, μόνο ο Παναθηναϊκός"

MisterChip: "Ανατροπή από 5-2, μόνο ο Παναθηναϊκός"

Η Ρόμα ηττήθηκε 2-5 από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ και σύμφωνα με τον MisterChip, η μοναδική ομάδα τα τελευταία 31 χρόνια που έχει ανατρέψει τέτοιο σκορ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, είναι ο Παναθηναϊκός!

Η Λίβερπουλ νίκησε 5-2 τη Ρόμα στο Άνφιλντ, στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Champions League. Οι "τζαλορόσι" που ήταν με 5-0 πίσω στο σκορ, έσωσαν τα προσχήματα με τα δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά. Πλέον οι Ιταλοί χρειάζονται να επικρατήσουν με 3-0, για να προκριθούν στον τελικό.

Σύμφωνα με τον MisterChip (εξάγει τα κορυφαία στατιστικά σε λιγότερο από ένα λεπτό), σε ευρωπαϊκό ματς η μοναδική ομάδα η οποία έχει καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-5 και να προκριθεί είναι ο Παναθηναϊκός! Το "τριφύλλι" για το UEFA είχε ηττηθεί με 2-5 στη Βουδαπέστη από τη Χόνβεντ. Στις 9 Δεκεμβρίου του 1987, μπροστά σε 75.000 θεατές, οι "πράσινοι" του Βασίλη Δανιήλ συνέτριψαν με 5-1 τους "Μαγυάρους" στο "Σπύρος Λούης", φτάνοντας με επική ανατροπή στα προημιτελικά.

MisterChip: "Ανατροπή από 5-2, μόνο ο Παναθηναϊκός"

Ο Παναθηναϊκός έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στο πρώτο ημίχρονο, χάρη σε δύο τέρματα (23'-37') του Βαγγέλη Βλάχου, ενώ ο Αντωνίου διαμόρφωσε το 3-0 στο 55'. Οι Ούγγροι όμως δεν το έβαλαν κάτω και με ένα γκολ του Φίτος στο 60' "πάγωσαν" προσωρινά το ΟΑΚΑ. Ο Σαραβάκος πέντε λεπτά αργότερα έδωσε ξανά σκορ πρόκρισης στον Παναθηναϊκό, για να έρθει ο Μπατσινίλας στο 82' να σφραγίσει το "εισιτήριο" για τους "8"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ