CHAMPIONS LEAGUE

Μίλνερ: "Δείξαμε την ποιότητα της Σίτι"

Μίλνερ: "Δείξαμε την ποιότητα της Σίτι"

Ο Τζέιμς Μίλνερ δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της Σίτι επί της Μπάγερν και περιμένει μία δύσκολη κλήρωση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σίτι μετά τη νίκη επί της Μπάγερν προκρίθηκε ως δεύτερη στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ για ένα γκολ δεν πήρε την πρωτιά στο όμιλο.

Οι "πολίτες" ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-0 και νίκησαν 3-2. Ο Τζέιμς Μίλνερ ήταν από τους διακριθέντες για την Σίτι. Στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι η ανατροπή δείχνει την ποιότητα της αγγλικής ομάδας και περιμένει δύσκολη κλήρωση στους "16" της διοργάνωσης ως δεύτερη του ομίλου.

" Το κάναμε δύσκολο για τους εαυτούς μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα.

Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα δυνατή όπως η Μπάγερν και η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για μία θέση στην ομάδα γι' αυτό όταν παίρνεις την ευκαιρία πρέπει να την αξιοποιείς.

Προφανώς θα έχουμε μία δύσκολη κλήρωση καθώς τερματίσαμε δεύτεροι αλλά το γεγονός ότι ήρθαμε στο Μόναχο και νικήσαμε λέει πολλά για την ποιότητα της ομάδας".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ