CHAMPIONS LEAGUE

"Μίλησε" η έδρα!

"Μίλησε" η έδρα!

Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν έστω και δύσκολα και απέκτησαν ένα μικρό προβάδισμα στις τρεις αναμετρήσεις που άνοιξαν το πρόγραμμα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. (VIDEOS)

Η έδρα αποδείχτηκε ο παράγοντας που έκρινε τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις που άνοιξαν το πρόγραμμα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς Σπάρτα Πράγας, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ντέμπρετσεν πήραν έστω και δύσκολα τη νίκη επί των αντιπάλων τους.

Ανατροπή στην Πράγα

Η αναμέτρηση στην Πράγα δεν ξεκίνησε όπως θα φανταζόταν οι Τσέχοι που γέμισαν το "Λέτνα". Η Μάλμε προηγήθηκε δύο φορές, η γηπεδούχος Σπάρτα ισοφάρισε ισάριθμες και ευτύχησε να προηγηθεί για πρώτη φορά στον αγώνα, ένα λεπτό μετά την ισοφάριση. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Λάφατα, που ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων (έκανε χατ-τρικ), έγραψε το τελικό 4-2 που δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους Τσέχους, αλλά και την πίστη στους Σουηδούς ότι στην έδρα τους μπορούν να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Τα πάνω-κάτω στην Μπρατισλάβα

Το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, Μπρατισλάβα, κυλούσε όπως θα ήθελαν οι γηπεδούχοι της Σλόβαν που άνοιξαν το σκορ στο 42' και μετά από συνεχή πολιορκία της εστίας της Σερίφ Τιρασπόλ, με τον Ζόφτσακ. Η κόκκινη που αντίκρισε ο Λάσικ το 61' άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης, καθώς η Σερίφ έχασε το πέναλτι που κέρδισε στη φάση αλλά αυτό φάνηκε 13 λεπτά αργότερα όταν ο Βραζιλιάνος Ρικαρντίνιο ισοφάρισε για τους Μολδαβούς. Και ενώ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν όλοι μπροστά να πιέσουν για τη μεγάλη ανατροπή, αυτή όχι μόνο δεν έγινε αλλά ο Μέσζαρος με γκολ πέντε λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στη Σλόβαν και έβαλε φωτιά στη Μπρατισλάβα.

Ένα και να καίει

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι η Ντέμπρετσεν χρειάστηκε ένα γκολ, αυτό του Σιντιμπέ στο 56' για να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ. Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, ειδικά από τη στιγμή που, ορθώς, οι γηπεδούχοι κάθισαν πάνω στο υπέρ τους σκορ. Πλεονέκτημα για την Ντέμπρετσεν, μεγαλύτερη η εμπειρία της ΜΠΑΤΕ που διεκδικεί τις δικές της πιθανότητες στην ρεβάνς.

Το πρόγραμμα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ:

Τρίτη 29/7/2014

Σπάρτα Πράγας - Μάλμε 4-2

Σλόβαν Μπρατισλάβας - Σερίφ Τιρασπόλ 2-1

Ντέμπρετσεν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 1-0

Τετάρτη 30/7/2014

Ακτόμπε - Στεάουα Βουκουρεστίου

Καραμπάγκ - Ζάλτσμπουργκ

ΑΕ Λεμεσού - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Ελσίνκι - ΑΠΟΕΛ

Ντνίπρο - Κοπεγχάγη

Γκρασχόπερ - Λιλ

Σταντάρ Λιέγης - Παναθηναϊκός

Φέγενοορντ - Μπεσίκτας

Λουντογκόρετς - Παρτίζαν

Όλμποργκ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Λέγκια - Σέλτικ

Μάριμπορ - Μακάμπι Τελ Αβίβ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ