CHAMPIONS LEAGUE

Μήτρογλου: "Χαρούμενος στην Μπενφίκα"

Μήτρογλου: "Χαρούμενος στην Μπενφίκα"
Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε για την ζωή στην Πορτογαλία, το κρίσιμο ματς με την Μπάγερν και το σχόλιο του Μάνουελ Νόιερ για το πρόσωπο του.

Την Τρίτη το βράδυ η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Μπενφίκα για τη φάση των "8" του Champions League. Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου των Πορτογάλων και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ματς, τη ζωή του στην ομάδα και τα όσα είπε για εκείνον ο Μάνουελ Νόιερ.

Σε ερώτηση για το γεγονός πως στο γήπεδο θα είναι η οικογένεια του, είπε: "Σίγουρα είναι ωραίο να είναι δίπλα σου οι δικοί σου άνθρωποι (εκεί γεννήθηκε ο Μήτρογλου), αλλά μέχρι εκεί.

Δεν μπορώ να πω πολλά για την Μπενφίκα γιατί είμαι εδώ μόνο λίγους μήνες. Ξέρω όμως ότι πρόκειται για σπουδαίο σύλλογο και χαίρομαι να παίζω για τον κόσμο μας. Είμαι ευχαριστημένος εδώ και κολακευμένος με όσα μου λένε οι συμπαίκτες μου".

Για τις δηλώσεις του Νόιερ, είπε: "Εγώ και ο Ζόνας κάνουμε απλά τη δουλειά μας. Θέλουμε όμως περισσότερα. Δεν πρέπει να μένουμε όμως τα πρόσωπα, αφού οι επιτυχίες είναι ομαδική δουλειά. Πάμε καλά γιατί λειτουργούμε σωστά ως ομάδα. Σίγουρα όμως είναι όμορφο ένας τόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής να μιλάει έτσι για σένα. Εμείς πάντως θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην Γερμανία".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ