CHAMPIONS LEAGUE

Μέσα ο Μανωλάς, νοκ-άουτ ο Φλορέντσι

Μέσα ο Μανωλάς, νοκ-άουτ ο Φλορέντσι

Ο Κώστας Μανωλάς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα δηλώσει "παρών" στο ματς της Ρόμα με την Πόρτο για τα πλέι οφ του Champions League. Εκτός μάχης τέθηκε ο Φλορέντσι.

Μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη είδηση επεφύλασε το ξεκίνημα της εβδομάδας για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Πόρτο για τα πλέι οφ του Champions League (1-1 το πρώτο ματς στο "Ντραγκάο").

Η θετική είδηση έχει να κάνει με τον Κώστα Μανωλά, με τον Έλληνα σέντερ μπακ να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό που τον είχε αναγκάσει να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ουντινέζε, και να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Σπαλέτι για το ματς της Τρίτης (θα παίξει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ζουάν Ζεζούς).

Η αρνητική είδηση αφορά την περίπτωση του Αλεσάντρο Φλορέντσι, με τον Ιταλό δεξίο μπακ να τίθεται νοκ-άουτ από τον αγώνα με τους Πορτογάλους λόγω προβλήματος στη γάμπα όπως είχε γίνει το ίδιο και στο ματς της πρεμιέρας της Serie A.

Εκτός από τον Φλορέντσι, δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία των Ρωμαίων και οι Τοροσίδης, Ρίντιγκερ και Ρουί Μάριο ενώ όλα δείχνουν πως τη θέση του Φλορέντσι στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο νεαποκτηθείς από την Τορίνο, Μπρούνο Πέρες.

"Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Τρίτης: είναι το παιχνίδι που περιμένουμε να παίξουμε εδώ και 8 μήνες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπαλέτι στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας για τον αγώνα κόντρα στην Πόρτο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ