CHAMPIONS LEAGUE

Μέσα ο Ισκιέρδο έξω ο Εμ'Μπομπό στην ενδεκάδα της Μπριζ

Μέσα ο Ισκιέρδο έξω ο Εμ'Μπομπό στην ενδεκάδα της Μπριζ
INTIME SPORTS

Ο Μισέλ Πρεντ'Ομ αναμένεται να κάνει μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα της Μπριζ σε σχέση με την αναμέτρηση της Λεωφόρου. Εκτός και πάλι ο Μπολάτ και Ρεφαέλοβ, Ένχελς.

Με μια αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στην Λεωφόρο αναμένεται να παραταχθεί το βράδυ της Τετάρτης η Μπριζ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Αυτή έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση του Ισκιέρδο αντί του Εμ' Μπομπό στο αρχικό σχήμα. Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι ίδιοι που είχε παρατάξει ο Μισέλ Πρεντ'Ομ στη Λεωφόρο. Μένει να δούμε αν θα επιλέξει και πάλι το ίδιο σύστημα με τρεις στην άμυνα ή θα το διαφοροποιήσει.

Ο Βέλγος τεχνικός άφησε και πάλι εκτός αποστολής λόγω θλάσης τον Τούρκο κίπερ Σινάν Μπολάτ, που αποκτήθηκε φέτος για βασικός, ενώ δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος και πάλι ο Ισραηλινός μέσος Ρεφαέλοβ. Αντίθετα, κανονικά στη διάθεσή του είναι ο επιθετικός Τομ Ντε Σουτέρ.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπριζ:

Η πιθανή 11άδα...

Μπρουζέζ, Ντε Φάου, Ντουάρτε, Μέχελε, Ντε Μποκ, Σίμονς, Φόρμερ, Βανάκεν, Βίκτορ Βάθκεθ, Αμπντουλά Ντιαμπί, Ισκιέρδο.

Οι υπόλοιποι της αποστολής...

Τόινκενς, Καστελετό, Κουλς, Ντένσβιλ, Εμ'Μπομπό, Στορμ, Ντιρκς, Ουλαρέ, Ντε Σούτερ

Οι τραυματίες...

Ένχελς, Μουνιέ, Φελίπε Γκέντοζ, Κούπμαν, Ρεφαέλοβ, Μπολάτ, Κλαουντεμίρ

Κατάμεστο το γήπεδο της Μπριζ

Εν τω μεταξύ το γήπεδο της Μπριζ το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται να είναι κατάμεστο και δεν αποκλείεται να σημειωθεί και Sold Out με περισσότερους από 27.000 φίλους της ομάδας στο γήπεδο. Κάτι το οποίο δεν συνέβη σε κανένα ματς του Europa League στην διάρκεια της περσινής σεζόν και φανερώνει φυσικά πόσο μεγάλη σημασία έχει η αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ