CHAMPIONS LEAGUE

Με χατ-τρικ του Αγκουέρο η Σίτι

Με χατ-τρικ του Αγκουέρο η Σίτι

Με το δεύτερο χατ-τρικ του Σέρχιο Αγκουέρο στο Champions League, η Σίτι νίκησε με 4-0 την Γκλάντμπαχ στο Μάντσεστερ, έτσι είναι στην κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα (video)

Η Σίτι ξεκίνησε το φετινό Champions League επικρατώντας με 4-0 της Γκλάντμπαχ στο Μάντσεστερ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ, το δεύτερο στην καριέρα του στην διοργάνωση (έκανε και στα προκριματικά φέτος, αλλά αυτό δεν... πιάνεται) και έφτασε φέτος τα 9 γκολ σε 5 ματς, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καλέτσι Ιχεανάτσο που πέρασε στην θέση του.

Θυμίζουμε πως το ματς είχε αναβληθεί την Τρίτη λόγω καιρικών συνθηκών και διεξήχθη 24 ώρες αργότερα, ενώ η Σίτι είναι στην κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα, η οποία είχε νικήσει με 7-0 την Σέλτικ.

Με χατ-τρικ του Αγκουέρο η Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ 4-0

Σκόρερ: 9', 28' και 77' Αγκουέρο, 91' Ιχεανάτσο

Γήπεδο: "City of Manchester", Μάντσεστερ

Διαιτητής: Μπιορν Κάιπερς (Ολλανδία)

Επέστρεψε μετά την απουσία του στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σέρχιο Αγκουέρο και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Στέρλινγκ άφησε ωραία την μπάλα στον Κολάροβ που έκανε στην κίνηση την σέντρα από αριστερά και από κοντά ο Αργεντινός νίκησε τον Ζόμερ για το 1-0, με το 7ο γκολ του σε 5 ματς φέτος!

Ήρθε και το 8ο πολύ γρήγορα, καθώς στο 28' έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ιγκάι Γκιουντογάν. Ο Τουρκογερμανός ήταν ο μόνος που την Τρίτη δεν ήταν στην 11άδα (ξεκίνησε αντί του Νταβίντ Σίλβα).

Ο Αγκουέρο στο 77' συμπλήρωσε το χατ-τρικ του, νικώντας στο τετ-α-τετ τον Ζόμερ, έπειτα από την εξαιρετική ασίστ του Ραχίμ Στέρλινγκ (άρα 9 γκολ σε 5 ματς), ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Καλέτσι Ιχεανάτσο, από ασίστ του Λερουά Σανέ.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Μπράβο, Σαμπαλέτα, Οταμέντι, Στόουνς, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε, Γκιουντογάν (81' Κλισί), Χεσούς Νάβας, Στέρλινγκ (79' Σανέ), Αγκουέρο (83' Ιχεανάτσο).

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (3-5-2): Ζόμερ, Ελβέντι, Κρίστενσεν, Στρομπλ, Νταχούντ, Κράμερ (38' Κορμπ), Φάμπιαν Τζόνσον, Βεντ, Στιντλ (81' Ιμπραϊμά Τραορέ), Χαν (59' Τοργκάν Αζάρ), Ραφαέλ.

Με χατ-τρικ του Αγκουέρο η Σίτι
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ