CHAMPIONS LEAGUE

Με τρεις αλλαγές στην 11άδα η Μπριζ

Με τρεις αλλαγές στην 11άδα η Μπριζ
INTIME SPORTS

H Μπριζ προπονήθηκε στην Λεωφόρο και αναμένεται να παραταχθεί το βράδυ της Τρίτης στο ματς με τον Παναθηναϊκό με τρεις αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με την κακή πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ο Μισέλ Πρεντ'Ομ αναμένεται να κάνει τρεις αλλαγές στην 11άδα της Μπριζ στο ματς με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τρίτης (21:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο, σε σχέση με την κακή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Σιντ Τρούιντεν.

Αυτό που φάνταζε σίγουρο και τελικά θα γίνει, είναι η επιστροφή του Όσκαρ Ντουάρτε, ο οποίος θα πάρει την θέση του Ντένσβιλ στο κέντρο της άμυνας, ως παρτενέρ του Μέχελε.

Με τρεις αλλαγές στην 11άδα η Μπριζ
INTIME SPORTS

Ο Ντουάρτε είναι όλα τα "λεφτά" στην άμυνα για του Βέλγους και η απουσία του διεθνή Κοσταρικανού ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής την περασμένη Παρασκευή.

Όπως και να έχει όμως δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά ακόμη και έτσι ο Πρεντ'Ομ ξέρει πως πρέπει να ρισκάρει στην περίπτωσή του.

Δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο έμπειρος Ντάβι Ντε Φάου (34) αντί του 19άχρονου, Ντίον Κουλς, ένα ακόμη στοιχείο που ελπίζει ο προπονητής της Μπριζ πως θα βελτιώσει την αμυντική εικόνα, ενώ η τρίτη αλλαγή είναι μεσοεπιθετικά.

Ο Βίκτορ Βάθκεθ θα αφήσει το κέντρο και θα παίξει αριστερό εξτρέμ αντί του Εμ'Μπομπό (βασικά είναι αριστερό μπακ) και αντί του Ισπανό στο κέντρο θα παίξει ο Χανς Βάνακεν.

Πρόκειται για 22άχρονο Βέλγο, απόκτημα από την Λόκερεν, με την οποία έκανε εξαιρετικές χρονιές πέρσι και πρόπερσι, με φουλ συμμετοχές και σύνολο 19 γκολ στο πρωτάθλημα (11 και 8).

Θα τον καταλάβετε εύκολα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς έχει ύψος 1.94, ενώ στην τριάδα θα παίξει αριστερά, δεξιά ο Φόρμερ και μπροστά από τα στόπερς ο 38άχρονος αρχηγός, Τίμι Σίμονς.

Με τρεις αλλαγές στην 11άδα η Μπριζ
INTIME SPORTS

Αυτά λοιπόν αναφέρουν οι πληροφορίες από τους Βέλγους ρεπόρτερς, ενώ θυμίζουμε πως δεν είναι τελικά διαθέσιμοι οι Ρεφαέλοβ και Σινάν Μπολάτ.

Ο Ρεφαέλοβ είναι πρόβλημα, έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν και απέκτησε νέο τραυματισμό, ενώ την προπόνηση τραυματίστηκε ο Σινάμ Μπολάτ, έτσι στο τέρμα θα είναι ο Σεμπαστιάν Μπρουζέζ.

Πρόκειται για 26άχρονο Βέλγο τερματοφύλακα από την Λιέγη, όμως στα προηγούμενα 8 χρόνια καριέρας του είχε μόνο 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (!) με Άντερλεχτ, Γάνδη και Ζούλτε Βάρεχεμ.

Στην 11η συμμετοχή του στην πρεμιέρα ξεκίνησε καλά, αλλά ευθύνη και στα δύο γκολ, έτσι έκτος από εμπειρία σε σημαντικά ματς, δεν άγχος και όχι καλή ψυχολογία.

Η πιθανή 11άδα...

Μπρουζέζ, Ντε Φάου, Ντουάρτε, Μέχελε, Ντε Μποκ, Σίμονς, Φόρμερ, Βάνακεν, Βίκτορ Βάθκεθ, Αμπντουλά Ντιαμπί, Ντε Σούτερ.

Οι υπόλοιποι της αποστολής...

Τόινκενς, Χόιμπερχς, Καστελετό, Κουλς, Ντένσβιλ, Εμ'Μπομπό, Ρόιτεν, Σέις, Ισκιέρδο, Στορμ, Ντιρκς, Ουλαρέ

Οι τραυματίες...

Ένχελς, Μουνιέ, Φελίπε Γκέντοζ, Κούπμαν, Ρεφαέλοβ, Μπολάτ, Κλαουντεμίρ

Πρεντ'Ομ: "Μπορούμε να προκριθούμε εις βάρος του Παναθηναϊκού"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ