CHAMPIONS LEAGUE

Με στυλ ελληνικό!

Με στυλ ελληνικό!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League, αλλά η άμεση ή έμμεση ελληνική εκπροσώπηση στη διοργάνωση συνεχίζεται. (VIDEOS, φωτογραφίες)

Με δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές και έξι ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, η συνέχεια του Champions League συνεχίζει να έχει χρώμα από τη χώρα μας.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατάφερε να περάσει πρώτη και καλύτερη από τον όμιλό της, ισοβαθμώντας με την Άρσεναλ.

Ο "Sokratis" αγωνίστηκε βασικός στην πρεμιέρα -νίκη της γερμανικής ομάδας, εντός έδρας, επί της Άρσεναλ με 2-0. Βασικός και στην... εκδρομή της Ντόρτμουντ στις Βρυξέλλες και το εκπληκτικό 3-0, για τη 2η αγωνιστική.

Με στυλ ελληνικό!

Τα διπλά παιχνίδια με τη Γαλατάσαράι, θα είναι ακόμη καλύτερα για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό, καθώς θα φορέσει φανέλα βασικού τόσο στο 4-0 της Κωνσταντινούπολης, όσο και στο 4-1 στη Γερμανία, στο δεύτερο δε, σκόραρε πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Λόγω τραυματισμού, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Ντόρτμουντ στα δύο τελευταία παιχνίδια με Άρσεναλ και Άντερλεχτ.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Έχασε τις δύο πρώτες αναμετρήσεις των "ασπιρινών", εκτός με Μονακό και εντός με Μπενφίκα, αλλά πρόλαβε και σκόραρε μάλιστα στο τρίτο με τη Ζενίτ, στην εντός έδρας νίκη της γερμανικής ομάδας με 2-0. Τραυματίστηκε ξανά παραμονές της αναμέτρησης της Ρωσίας για την 4η αγωνιστική, και έχασε και τις δύο επόμενες.

Με στυλ ελληνικό!

Ελπίζουμε να αναρρώσει πλήρως και να επανέλθει δριμύτερος για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ντάριο Κρέσιτς: Ο πρώην τερματοφύλακας των Πανιωνίου και ΠΑΟΚ, είδε από τον πάγκο όλη την πορεία της Μπάγερ Λεβερκούζεν στην εφετινή διοργάνωση, καθώς για τη θέση του τερματοφύλακα επιλέχθηκε ο Μπερντ Λένο.

Με στυλ ελληνικό!
IMAGO/EIBNER EUROPA

Ιβάν Μαρκάνο: Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, ήταν από τους ποδοσφαιριστές που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Champions League, πιο γρήγορα σε σχέση με άλλους χρονικά.

Έμεινε στον πάγκο στην νίκη της Πόρτο, στην πρεμιέρα εντός έδρας, με 6-0 επί της ΜΠΑΤΕ, ξεκίνησε βασικός στο Λβιβ στην αναμέτρηση με τη Σαχτάρ και έδωσε τη θέση του, στο 65ο λεπτό, στον Κιντέρο.

Με στυλ ελληνικό!

Ο Ιβάν Λοπετέγκι, τον άφησε στον πάγκο στις αναμετρήσεις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 3η και 4η αγωνιστική, βασικός στη νίκη (0-3) στο Μπορίσοβ, επί της ΜΠΑΤΕ, βασικός και στην ισοπαλία στο Πόρτο με αντίπαλο τη Σαχτάρ, για την τελευταία αγωνιστική.

Γιαγιά Τουρέ: Ο Ιβοριανός πρώην μέσος του Ολυμπιακού, ξεκίνησε βασικός στη Μόναχο, στην ήττα της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0, στο Μάντσεστερ και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Ρόμα, και ήταν ο MVP στην ισοπαλία της Μόσχας (2-2) με την ΤΣΣΚΑ.

Με στυλ ελληνικό!

Αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στην Αγγλία , όπου η ΤΣΣΚΑ πέρασε με 2-1, καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ακόμη και χωρίς αυτόν, η Σίτι πήρε την πρόκριση στη Ρώμη. Με αυτόν, θα προσπαθήσει να πετύχει τους πολύ υψηλούς στόχους που έχει στη διοργάνωση.

Τζόελ Κάμπελ: Από τον πάγκο είδε ο Κοσταρικανός πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, τα δύο πρώτα παιχνίδια με Ντόρτμουντ και Γαλατάσαράι, πέρασε αλλαγή στο 75' στις Βρυξέλλες και βοήθησε τους "κανονιέρηδες" να φτάσουν στη νίκη, επέστρεψε στην 5η αγωνιστική και το ντέρμπι του ομίλου με την Ντόρτμουντ όταν και πέρασε ως αλλαγή στο 90', εν τέλει πήρε φανέλα βασικού στην Πόλη και τη νίκη επί της Γαλατάσαράι.

Με στυλ ελληνικό!

Λεονάρντο Ζαρντίμ: Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, πέρασε από περιπέτειες, αλλά προκρίθηκε πρώτος και καλύτερος από τον όμιλό του. Η Μονακό ξεκίνησε με νίκη επί της Λεβερκούζεν και μετά από δύο συνεχείς ισοπαλίες (0-0) και μία ήττα στη Λισαβώνα, όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν άσχημα για τον Πορτογάλο τεχνικό, που όμως με δύο νίκες επί Μπάγερ Λεβερκούζεν και Ζενίτ, γύρισε το κλίμα και είναι ήδη στην επόμενη φάση.

Με στυλ ελληνικό!

Πάουλο Σόουζα: Ο Πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι ο ήρωας της Βασιλείας. Μετά τη βαριά ήττα (5-1) της πρεμιέρας στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, ήρθε η νίκη ορόσημο επί ελβετικού εδάφους, επί της Λίβερπουλ. Μία νίκη και μία ήττα στα παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς, ήττα (εντός προγράμματος και έδρας) από τη Ρεάλ, και στον "τελικό", όπως εξελίχθηκε του "Anfield", άντεξε και πλέον είναι στην επόμενη φάση. Μία δικαίωση για τον Πορτογάλο τεχνικό, που άφησε έξω ένα από τα φαβορί του ομίλου, τη Λίβερπουλ.

Με στυλ ελληνικό!
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ