CHAMPIONS LEAGUE

Με πολλές απουσίες στο Μόναχο η Άρσεναλ

Με πολλές απουσίες στο Μόναχο η Άρσεναλ
2015 GETTY IMAGES

Χωρίς οκτώ ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν στο Μόναχο η Άρσεναλ, σε ένα ματς που ενδιαφέρει αρκετά και τον Ολυμπιακό.

Στις 21:45 την Τετάρτη θα συνεχιστεί η 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Σήμερα λοιπόν ρίχνεται στη μάχη τόσο ο Ολυμπιακός ( με αντίπαλο την Ντίναμο Ζάγκρεμπ) όσο και Μπάγερν, Άρσεναλ.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία οι "κανονιέρηδες" επικράτησαν με 2-0 των Βαυαρών και έβαλαν "φωτιά" στον 6ο όμιλο, αφού Μπάγερν και Ολυμπιακός έχουν από έξι πόντους και από τρεις Άρσεναλ, Ντίναμο.

Έτσι, το παιχνίδι στο Μόναχο έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που θέλουν ήττα της Άρσεναλ και δική τους νίκη για να πάρουν προβάδισμα έξι βαθμών από την τρίτη θέση.

Πολλές οι απουσίες

Σύμμαχος του Ολυμπιακού οι τραυματισμοί στην Άρσεναλ. Συγκεκριμένα οκτώ ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί νοκ - άουτ και δεν θα αγωνιστούν εναντίον της Μπάγερν. Αυτοί είναι οι:

Θίο Γουόλκοτ, Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Τζακ Γουίλσιρ, Ντάνι Γουέλμπεκ, Άρον Ράμσεϊ, Μικέλ Αρτέτα, Τόμας Ροσίτσκι και ο νεαρός Έκτορ Μπελερίν.

Πιθανή ενδεκάδα της Άρσεναλ: Τσεχ κάτω από τα δοκάρια και δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα οι: Ντεμπισί, Μέρτεζακερ, Κοσιενλί, Μονρεάλ. Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν Κοκελέν, Καθόρλα, λίγο πιο μπροστά ο Μεσούτ Εζίλ, στα άκρα οι Κάμπελ, Σάντσες και στην κορυφή ο Ζιρού.

Κλείνοντας να πούμε πως απουσίες θα έχει και η Μπάγερν Μονάχου, αφού εκτός έμειναν οι Γκέτσε, Ρόντε, Ριμπερί, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπαντστούμπερ, Μπερνάτ.

Τα ματς που απομένουν στον 6ο όμιλο

4η: Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ

4η: Ολυμπιακός - Ντίναμο Ζάγκρεμπ

---------

5η: Άρσεναλ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ

5η: Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός

---------

6η: Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Μπάγερν Μονάχου

6η: Ολυμπιακός - Άρσεναλ

Η βαθμολογία

1: Μπάγερν Μονάχου 6 βαθμοί (8-2)

2: Ολυμπιακός 6 βαθμοί (4-5)

3: Άρσεναλ 3 βαθμοί (5-5)

4: Ντίναμο Ζάγκρεμπ 3 βαθμοί (2-7)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ