CHAMPIONS LEAGUE

Με "όπλο" την παράδοση ο Ολυμπιακός, ψάχνει αυτό που δεν έκανε ποτέ η ΑΕΚ!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί μόνο μια φορά που έχει χάσει το πρώτο ματς, ενώ η ΑΕΚ ουδέποτε έχει περάσει έχοντας ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας και ψάχνει την υπέρβαση. (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στα playoffs του Champions League μετά το 3-1 απέναντι στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι και καλείται να υπερασπιστεί στο Φάληρο ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, έχει υπέρ του και την παράδοση, αφού μόλις μια φορά έχει αποκλειστεί, έχοντας νικήσει στο πρώτο παιχνίδι σε νοκ άουτ φάση, αλλά θα πρέπει να προσέξει, διότι εκείνη η μοναδική φορά συνέβη "σπίτι" του πριν μια πενταετία.

Συγκεκριμένα ήταν το 2012 και αντίπαλος ήταν η Μέταλιστ Χάρκιβ για τους "16" του Europa League. Οι Πειραιώτες είχαν νικήσει 1-0 στο πρώτο ματς εκτός έδρας, είχαν προηγηθεί στη ρεβάνς, αλλά δέχτηκαν δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και υπέστησαν αποκλεισμό-σοκ.

Ουδέποτε άλλοτε συνέβη και καλό είναι να μην γευτούν αύριο βράδυ (2/8, 21:45) το πικρό ποτήρι για δεύτερη φορά. Όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς, η ομάδα του Πειραιά είναι ποιοτικότερη και έχει τα φόντα να φτάσει σε δεύτερη νίκη, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση.

ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ

Αντίθετα, η ΑΕΚ ψάχνει το απόλυτο θαύμα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας χάσει 2-0 στο ΟΑΚΑ. Η "καθαρή" ήττα δυσκολεύει αφάνταστα τους "κιτρινόμαυρους", που έχουν ελάχιστες πιθανότητες για να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και συνάμα έχουν κόντρα και την παράδοση.

Όχι βέβαια ότι παίζει... μπάλα το παρελθόν, αλλά φανερώνει ότι δύσκολα η Ένωση μπορεί να ανατρέψει σκορ, αν έχει χάσει το πρώτο ματς στην έδρα της. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχει κάνει ποτέ μέχρι σήμερα και καλείται να το πράξει για πρώτη φορά κόντρα στους Μοσχοβίτες.

Το θετικό είναι πως οι "κιτρινόμαυροι" μετρούν μόλις τέσσερις νίκες εκτός έδρας στην ιστορία τους στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και οι τρεις έχουν γίνει μήνα Αύγουστο κόντρα σε Ρέιντζερς, ΑΠΟΕΛ, Χαρτς. Η ΑΕΚ κυνηγάει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0. Μένει να δούμε αν έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει!

Πηγή: soccerbase.gr

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ