CHAMPIONS LEAGUE

Με... οδηγό την Άρσεναλ ο Ζαρντίμ

Με... οδηγό την Άρσεναλ ο Ζαρντίμ

Η Μονακό νίκησε στο Γουέμπλεϊ με 2-1 την Τότεναμ και μπήκε με το... δεξί στο φετινό Champions League. Τι είπαν οι Λεονάρντο Ζαρντίμ και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά τον αγώνα.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Τότεναμ πανηγύρισε η Μονακό, η οποία πέρασε με 2-1 από το Γουέμπλεϊ. Ο προπονητής των Μονεγάσκων και άλλοτε του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, αναφέρθηκε στο τρίποντο της ομάδας του και πώς αυτό ήρθε μέσα στο Λονδίνο.

"Σκοπός μας ήταν να σταματήσουμε τις μεταβιβάσεις των αντιπάλων μας, που είναι πολύ δυνατοί σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Είχαμε προετοιμάσει τους εαυτούς μας, έχοντας στο μυαλό μας τη νίκη επί της Άρσεναλ", είπε ο Ζαρντίμ, αναφερόμενος στο διπλό της Μονακό την σεζόν 2014-15.

Από την άλλη, ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, είπε πως "όποιος κάνει λάθη, τα πληρώνει και εμείς τα πληρώσαμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, ενώ οι αντίπαλοί μας με δύο πέτυχαν δύο γκολ. Πρέπει στην συνέχεια να είμαστε ακόμα πιο επιθετικοί και να βελτιωθούμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ