CHAMPIONS LEAGUE

Με Κόβατσιτς η Ρεάλ, με Τολισό η Μπάγερν

Real Madrid's Marcelo, left, and Bayern's Mats Hummels challenge for the ball during the semifinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's Marcelo, left, and Bayern's Mats Hummels challenge for the ball during the semifinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Ζιντάν θα ξεκινήσει με δεξί μπακ τον Λούκας Βάθκεθ, τον Κόβατσιτς αντί του Καζεμίρο και τον Μπενζεμά στην επίθεση, ενώ ο Χάινκες έβαλε τον Τολισό στη θέση του Μαρτίνεθ. Δείτε τις 11άδες του Ρεάλ - Μπάγερν...

Με τον Ματέο Κόβατσιτς στο κέντρο θα ξεκινήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, αντί του Καζεμίρο, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να κάνει την έκπληξη, αφήνοντας για πρώτη φορά στον πάγκο τον Βραζιλιάνο σε μεγάλο ματς.

Το δεξί μπακ στη ρεβάνς του ημιτελικού του Champions League θα είναι ο Λούκας Βάθκεθ και όχι ο Νάτσο, ενώ ο η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται απ' τους Ασένσιο, Ρονάλντο και Μπενζεμά (ο Ίσκο δεν είναι ούτε στον πάγκο, καθώς βγήκε νοκ-άουτ).

Για την Μπάγερν θα ξεκινήσει στο κέντρο ο Τολισό, καθώς ο Χάβι Μαρτίνες είχε ζαλάδες, είναι όμως στον πάγκο, ο Ντέιβιντ Αλάμπα είναι έτοιμος και θα παίξει αριστερό μπακ, ενώ στη θέση του Τζερόμ Μπόατεγκ θα παίξει ο Ζούλε.

Πίσω απ' τον Λεβαντόβσκι θα είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, δεξιά ο Τόμας Μίλερ, αριστερά ο Ριμπερί και βέβαια στο κέντρο δίπλα στον Τολισό θα είναι ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Λούκας Βάθκεθ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβατσιτς, Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζούλε, Αλάμπα, Τολισό, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες, Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ