CHAMPIONS LEAGUE

Με Φαλκάο η Μονακό, θρίαμβος για Λεβερκούζεν

Με Φαλκάο η Μονακό, θρίαμβος για Λεβερκούζεν

Ο Φαλκάο πέτυχε δύο γκολ και η Μονακό έμεινε στην κορυφή με 3-0 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ η Λεβερκούζεν πέρασε 2η, καθώς νίκησε 1-0 την Τότεναμ στο Λονδίνο (videos)

Η Μονακό νίκησε 3-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Φαλκάο να σκοράρει δύο φορές και διατηρήθηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου, όμως με 2η την Λεβερκούζεν που πήρε σπουδαίο "διπλό" στο "Wembley".

Η Μπάγερ επικράτησε 1-0 των Άγγλων, χάρη σε γκολ του Κέβιν Καμπλ, έτσι με "διπλό" και στην Μόσχα σε 3 εβδομάδες ίσως εξασφαλίσει πρόκριση.

Με Φαλκάο η Μονακό, θρίαμβος για Λεβερκούζεν
© REUTERS

Μονακό - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0

Σκόρερς: 13' Ζερμέν, 28' και 41' Φαλκάο

Γήπεδο: "Stade Louis II", Μονακό

Διαιτητής: Μάτεϊ Γιουγκ (Σλοβενία)

Ο Ίγκορ Ακινφέεβ... συνεχίζει, καθώς δέχτηκε γκολ για 41ο πρώτο σερί ματς στο Champions League και δεν χρειάστηκε να φτάσουμε στο 87' όπως πριν δύο εβδομάδες στην Μόσχα, καθώς μόλις στο 13' ο Βαλέρ Ζερμέν άνοιξε το σκορ για τη Μονακό σε βάρος της ΤΣΣΚΑ.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία επέστρεψε στην 11άδα και επέστρεψε στα γκολ, καθώς βρήκε δίχτυα στο 28', αλλά σκόραρε και στο 41', κάνοντας το 3-0 με ένα πανέμορφο τέρμα, σε προσπάθεια που ο ίδιος ξεκίνησε, άλλαξε την μπάλα με τον Ζερμέν και με εξαιρετική κίνηση στην περιοχή νίκησε ξανά τον Ακινφέεβ, θυμίζοντας... τον παλιό Φαλκάο.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Σιντιμπέ, Γκλικ, Ζέμερσον (89' Ράτζι), Μεντί, Φαμπίνιο, Μπακαγιοκό, Λεμάρ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζερμέν (85' Εμ'Μπαπ Λοτέν), Φαλκάο (74' Γκουίντο Καρίγιο).

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Ιγκνασέβιτς, Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Σένικοβ (90' Ναμπάμπκιν), Βέρνμπλουμ, Νάτχο, Γκολοβίν, Τόσιτς (71' Μιλάνοφ), Ιόνοβ, Στράντμπεργκ (63' Λασινά Τραορέ).

Με Φαλκάο η Μονακό, θρίαμβος για Λεβερκούζεν

Τότεναμ - Λεβερκούζεν 0-1

Σκόρερ: 65' Καμπλ

Γήπεδο: "Wembley", Λονδίνο

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Ο Χαβιέρ Ερνάντες έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά τελικά η Λεβερκούζεν κατάφερε να σκοράρει με τον Καμπλ στο 65', με αρκετή τύχη, καθώς η μπάλα του... στρώθηκε από δύο κόντρες.

Ισορροπημένο ματς με την Τότεναμ να μην μπορεί να τελειώσει τις φάσεις, έτσι η Μπάγερ πήρε την σπουδαία νίκη στο Λονδίνο.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Γουόκερ, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Μπεν Ντέιβις, Γουανιάμα, Μουσά Ντεμπελέ (30' Φίνσεντ Γιάνσεν), Ντέλε Άλι, Μουσά Σισοκό, Έρικσεν (66' Γουίνκς), Σον Χέουνγκ-Μιν (73' Εν'Κουντού).

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χένριχς, Τοπράκ, Τα, Ουεντέλ, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Αράνγκις (86' Χάβερτς), Καμπλ (85' Φόλαντ), Μπραντ (70' Τσαλχάνογλου), Μεχμέντι, Χαβιέρ Ερνάντες.

Με Φαλκάο η Μονακό, θρίαμβος για Λεβερκούζεν
Με Φαλκάο η Μονακό, θρίαμβος για Λεβερκούζεν

Η βαθμολογία

1. Μονακό 8 (7-3)

2. Λεβερκούζεν 6 (4-3)

3. Τότεναμ 4 (2-3)

4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 (3-7)

*οι δύο πρώτοι προκρίνονται στους "16"

**ο τρίτος συνεχίζει στο Europa League ("32")

***σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρούν τα μεταξύ τους ματς (με όλα τα κριτήρια σαν να είναι νοκ-άουτ ματς), μετά η διαφορά τερμάτων (συνολικά στον όμιλο), μετά η καλύτερη επίθεση, μετά η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, μετά ο αριθμός των νικών, μετά ο αριθμός των εκτός έδρας νικών, μετά το fair-play και μετά η κατάταξη της UEFA

Η επόμενη αγωνιστική (22/11)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λεβερκούζεν

Μονακό - Τότεναμ

Ο πίνακας των σκόρερς

7 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

4 γκολ

Μεσούτ Εζίλ (Άρσεναλ)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

3 γκολ

Ντρις Μέρτενς (Νάπολι)

Γιόζουα Κίμιχ (Μπάγερν)

Ριγιάντ Μαχρέζ (Λέστερ)

Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ)

Μουσά Ντεμπελέ (Σέλτικ)

Αρκάντιους Μίλικ (Νάπολι)

Εντουάρντο Σάλβιο (Μπενφίκα)

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Ντόρτμουντ)

Μονακό - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0

Τότεναμ - Λεβερκούζεν 0-1

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ