CHAMPIONS LEAGUE

Με ενεργή συμμετοχή Ζιντάν η προπόνηση της Ρεάλ

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane, center left, gestures as he talks to his players during a training session at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales Friday June 2, 2017. Real Madrid will play Juventus in the final of the Champions League soccer match in Cardiff on Saturday. (AP Photo/Alastair Grant)
Ζιντάν (AP Photo/Alastair Grant) AP

Αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα έκανε ο Ζινεντίν Ζιντάν στην προπόνηση της Ρεάλ πριν τον τελικό του Champions League. Να στρώνει την μπάλα στους παίκτες του. (VIDEOS)

Την πρόβα τζενεράλε της πριν τον τελικό του Champions League έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Ρεάλ Μαδρίτης στο Millenium Stadium.

Στην τελευταία προπόνηση των Μαδριλένων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που βγήκε πρώτος-πρώτος για ζέσταμα, κάνοντας σπριντάκια και ντρίμπλες με την μπάλα.

Ακολούθησε "κορόιδο" για τους Ισπανούς, όπως συνέβη και με τη Γιουβέντους, και οικογενειακό διπλό με πολύ ωραίες φάσεις και όμορφα γκολ.

Η προπόνηση έκλεισε με τον Ζιντάν να έχει ρόλο πασέρ για τους παίκτες του, αφού τους έστρωνε την μπάλα για να κάνουν σουτ έξω από την περιοχή.



AP Photo/Alastair Grant

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ