CHAMPIONS LEAGUE

Με Αστάνα το ΑΠΟΕΛ

Με Αστάνα το ΑΠΟΕΛ

Την Αστάνα από το Καζακστάν θα αντιμετωπίσει στα play-offs του Champions League, το ΑΠΟΕΛ. Κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο δρόμος του ΑΠΟΕΛ για τους ομίλους του Champions League περνά μέσα από τις αναμετρήσεις των play-offs κόντρα στην Αστάνα από το Καζακστάν. Ενδιαφέροντα ζευγάρια τα Λάτσιο - Μπάγερ Λεβερκούζεν, Βαλένθια - Μονακό. Κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αντίπαλος της κυπριακής ομάδας ομάδας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League απέκλεισε την Ελσίνκι από τη Φινλανδία. Το πρώτο ματς στο Ελσίνκι είχε λήξει ισόπαλο, χωρίς τέρματα. Το δεύτερο στην Αστάνα, ήταν εντυπωσιακό ως προς την εξέλιξη του.

H Ελσίνκι προηγήθηκε με 2-0, έδειχνε να καθαρίζει την πρόκριση, αλλά η Αστάνα έκανε την ανατροπή με 3-2. Στο 86ο λεπτό ο Ζένελι ισοφάρισε σε 3-3 και οι Φινλανδοί άγγιζαν την πρόκριση. Ωστόσο, η τελευταία λέξη ανήκε στους Κοζάκους, οι οποίοι με τον Ποστνικόβ στο 93΄, πήραν τη νίκη και την πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γηπεδούχος ομάδα έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 71ο λεπτό και την αποβολή του Τουομάσι. Το τελικό 4-3, έτσι όπως διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις έδωσε την πρόκριση στους Κοζάκους.

Τα play-offs των πρωταθλητών

Αστάνα (Καζαχστάν) - ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)

Σκεντερμπέου (Αλβανία) - Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Σέλτικ (Σκωτία) - Μάλμε (Σουηδία)

Βασιλεία (Ελβετία) - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ (Λευκορωσία) - Παρτίζαν (Σερβία)

Τα play-offs των μη πρωταθλητών

Λάτσιο (Ιταλία) - Μπάγερ Λεβερκούζεν (Γερμανία)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) - Μπριζ (Βέλγιο)

Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (Πορτογαλία) - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία) - Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

Βαλένθια (Ισπανία) - Μονακό (Γαλλία)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ