CHAMPIONS LEAGUE

Ματεράτσι: "Στηρίζω τον Ζιντάν στον τελικό"

Ματεράτσι: "Στηρίζω τον Ζιντάν στον τελικό"

Ο Μάρκο Ματεράτσι βρήκε την ευκαιριά να τα... χώσει στον Ράφα Μπενίτεθ με αφορμή τον τελικό του Champions League ενώ αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν θέλει να πάρει το τρόπαιο ο Ζιντάν και όχι ο Σιμεόνε.

H κόντρα του με τον Ράφα Μπενίτεθ είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν ξεσπάσει στο χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και ο Μάρκο Ματεράτσι βρήκε μία ακόμα ευκαιριά να "καρφώσει" τον πρώην προπονητή του στην Ίντερ.

"Στην Ρεάλ χρειαζόταν ένας προπονητής για να φτάσει στον τελικό και αυτό έγινε. Ρωτήστε τον Κριστιάνο αν ήταν καλά με τον Μπενίτεθ", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός παλαίμαχος σέντερ μπακ (σ.σ. ορμώμενος από το γεγονός ότι ο Ζιντάν διαδέχτηκε τον Μπενίτεθ που απολύθηκε από την Ρεάλ τον περασμένο Ιανουάριο), για να αποκαλύψει στη συνέχεια πως στον τελικό θα είναι με την Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ματεράτσι: "Στηρίζω τον Ζιντάν στον τελικό"

Για όσους μάλιστα αδυνατούν να πιστέψουν την επιλογή του, με δεδομένο πως έχει πρωταγωνιστήσει στην ιστορική κοκκορομαχία με τον "Ζιζού" στον τελικό του Μουντιάλ του 2006, ο Ματεράτσι υπενθύμισε πως ο Σιμεόνε του έχει στερήσει τίτλο ως παίκτης της Λάτσιο το 2002!

"Το Σάββατο θα στηρίξω αυτόν που δεν μου έχει στερήσει κάτι στην καριέρα μου. Στηρίζω τον Ζιντάν επειδή ο Σιμεόνε μου έχει στερήσει το σκουντέτο στις 5 Μαΐου 2002".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ