CHAMPIONS LEAGUE

Μασάντο: "Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα το φαβορί, αλλά..."

Μασάντο: "Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα το φαβορί, αλλά..."

Ο Πάουλο Μασάντο μίλησε ενόψει του αγώνα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (4/11, 21:45) στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο άλλοτε μέσος του Ολυμπιακού και νυν της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Πάουλο Μασάντο, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (4/11, 21:45) θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο... μυστακοφόρος Πορτογάλος τόνισε πως οι "ερυθρόλευκοι" είναι το φαβορί στην έδρα τους, όμως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα κόντρα στα προγνωστικά για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει στο... κόλπο της πρόκρισης.

"Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα το φαβορί και ειδικά στο Καραϊσκάκη είναι πάντα το φαβορί όποιος και αν είναι αντίπαλος. Όμως, στο ποδόσφαιρο δεν νικούν πάντα τα φαβορί, εμείς ιπστεύουμε στους εαυτούς μας και στο θετικό αποτέλεσμα.

Κάθε παιχνίδι σε αυτή την διοργάνωση είναι μία ανταμοιβή για εμάς και για την σκληρή μας προσπάθεια. Πάντα δίνουμε ό,τι μπορούμε για το θετικό αποτέλεσμα", ανέφερε ο Μασάντο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ