CHAMPIONS LEAGUE

Μαρίνος: "Προσοχή στα πρώτα 20 λεπτά!"

Μαρίνος: "Προσοχή στα πρώτα 20 λεπτά!"

Ο δεξιός μπακ της Σαρλερουά και πρώην του Παναθηναϊκού, Στέργος Μαρίνος, μίλησε στην εκπομπή “Βουτιά & πέναλτι” του Sport24 Radio 103,3 με τον Λευτέρη Αμπατζή για την αναμέτρηση με την Μπριζ, στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην εκπομπή “Βουτιά & πέναλτι” του Sport24 Radio 103,3 με τον Λευτέρη Αμπατζή μίλησε ο δεξιός μπακ της Σαρλερουά και πρώην του Παναθηναϊκού, Στέργος Μαρίνος, για τη ρεβάνς των "πρασίνων" με την Μπριζ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέργος Μαρίνος:

Για το τι λένε στο Βέλγιο για την ρεβάνς: "Απ' ότι ακούω και βλέπω είναι πάρα πολύ αισιόδοξοι για την ρεβάνς και θεωρούν ότι θα κερδίσουν και θα προκριθούν έναντι του Παναθηναϊκού. Ότι ακούω και βλέπω από τον Τύπο και την ομάδα της Μπριζ."

Για την εικόνα του δεύτερου ματς: "Είναι ένα ανοικτό παιχνίδι. Έχουν ένα αβαντάζ ότι παίζουν στην έδρα τους. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει τα πρώτα είκοσι λεπτά. Θα προσπαθήσουν να βάλουν ένα γκολ και να επιβάλουν τον ρυθμό τους."

Για το πρόσωπο που πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς: "Πιστεύω ότι θα έχει μία διαφορετική ενδεκάδα. Δεν ξέρω αν παίξει ο Ραφαέλο που ήταν τραυματίας. Θα μπουν με σκοπό να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, για να λυθούν τα πόδια τους. Καμία ομάδα δεν είναι στο 100%. δεν έχουν τον ρυθμό που θα έχουν σε ένα μήνα. Η Μπριζ είναι ομάδα που θα αφήσει κενά πίσω. Το ιδανικό είναι να σκοράρει. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είναι προσεκτικός."

Για το σκορ του πρώτου ματς: "Είναι ένα περίεργο σκορ. Αν είναι 0-0 στο 85' ένα γκολ μετά είναι αρκετό. Θα είναι δύσκολο απλά να διατηρήσει το μηδέν και να περιμένει. Να κρατήσει την μπάλα όσο μπορεί, γιατί θα υπάρχει πίεση. Να παίξει μπάλα, μην πάει για την ισοπαλία."

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: "Τις στημένες φάσεις που δουλεύουν αρκετές κομπίνες. Στο πρώτο παιχνίδι δεν θεωρώ ότι είχε πρόβλημα, αλλά ας το προσέξει. Ελπίζω να προκριθεί ο Παναθηναϊκός."

Για την πορεία του στην Σαρλερουά: "Διανύω την τρίτη χρονιά. Στον Παναθηναϊκό με είχατε γνωρίσει σε πολλές θέσεις. Εδώ παίζω μόνο δεξί μπακ. Έχω βρει ταυτότητα, με έχει βοηθήσει να βρω αυτοπεποίθηση, να ξέρω τι θέλω. Η προσαρμογή δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά η τρίτη χρονιά είναι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου."

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή: "Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά νιώθω καλά εδώ."

Για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ομάδας του: "Κερδίσαμε έναν γύρο, αλλά έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Οι πιθανότητες είναι για τον αντίπαλο. Είναι πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό."
Για τους στόχους στο πρωτάθλημα του Βελγίου: "Το ιδανικό είναι να μπούμε στα πλει οφ και από εκεί και πέρα ό,τι το καλύτερο."

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ