CHAMPIONS LEAGUE

Μαρινάκης: "Σας στηρίζω"

Μαρινάκης: "Σας στηρίζω"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά εμψυχωτικός στις δηλώσεις του παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που πριν μιλήσει στους δημοσιογράφους επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απόδοση των παικτών της ομάδας στο ματς της πρεμιέρας του Champions League, ωστόσο ήταν ενωτικός αφού πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς και η σεζόν.

"Σας στηρίζω" ήταν το πρώτο μήνυμα που έστειλε. Και συνέχισε απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές λέγοντας: "μην σας παίρνει από κάτω", για να ολοκληρώσει: "Να ξέρετε ότι θα είμαι δίπλα σας".

Απαντώντας σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου τόνισε: "Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Είμαστε ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι αφού κάνουμε μια αξιοπρεπή προσπάθεια. Φάνηκε κατά πολύ η έλλειψη αγώνων. Όταν η ομάδα πάρει παιχνίδια στα πόδια της θα εμφανιστεί πολύ καλύτερη. Ήταν το πρώτο επίσημο μας ματς"

Και κατέληξε λέγοντας: " Πρέπει να σταματήσουμε να πυροβολούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και να το βοηθήσουμε. Ο Ολυμπιακός έχει γήπεδο, έχει αθλητικές εγκαταστάσεις, έχει ποδοσφαιριστές, έχει προπονητή και κάνουμε επενδύσεις για να πάει μπροστά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού μέρος του είναι και η ομάδα μας. Πρέπει όλοι να πηγαίνουμε προς αυτήν την κατεύθυνση".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ