CHAMPIONS LEAGUE

Μανωλάς: "Δεν με ένοιαζε να μείνω στην ιστορία αλλά να αποκλείσουμε τη Μπαρτσελόνα"

Barcelona's Lionel Messi, right, is challenged by Roma's Kostas Manolas during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Barcelona's Lionel Messi, right, is challenged by Roma's Kostas Manolas during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Κώστας Μανωλάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και την πρόκριση της Ρόμα στάθηκε στην πίστη που είχαν όλοι οι παίκτες των Ιταλών για την πρόκριση.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για την πρόκριση της Ρόμα και το γκολ του με το οποίο οι Ιταλοί απέκλεισαν τους Ισπανούς λέγοντας πως στόχος του δεν ήταν να μείνει στην ιστορία αλλά να αποκλείσει η Ρόμα την καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

«Δεν με νοιάζει να μείνω στην ιστορία. Με ένοιαζε η Ρόμα να περάσει στα ημιτελικά κόντρα στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, την Μπαρτσελόνα. Το πιστεύαμε από το πρώτο παιχνίδι.

Χάσαμε 4-1 δεν πήραμε δύο πέναλτι όμως είδαμε ότι η ομάδα μας ήταν εκεί. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και δείξαμε τη δύναμή μας.

Ερχόμασταν από τρία άσχημα αποτελέσματα, είχαμε άγχος, αλλά δώσαμε τα πάντα και αποδείξαμε πως αν είναι ο κόσμος μαζί μας κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει.

Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας για να μας δίνουν ώθηση. Αν είναι εδώ ένας τόσο μεγάλος αριθμός πάντα, τότε η Ρόμα θα γίνει μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία».

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ