CHAMPIONS LEAGUE

Μανωλάς: "Αδύνατον να σταματήσεις τον Μέσι"

Barcelona's Lionel Messi, right, and Roma's Kostantinos Manolas challenge for the ball during the Group E Champions League soccer match between Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Nov. 24, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, right, and Roma's Kostantinos Manolas challenge for the ball during the Group E Champions League soccer match between Barcelona and Roma at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday Nov. 24, 2015. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κώστας Μανωλάς παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλική εφημερίδα, με αφορμή το Μπαρτσελόνα - Ρόμα και "υποκλίθηκε" στον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως είναι αδύνατον να τον σταματήσεις, αφού θα βρει τον τρόπο να σου κάνει τη "ζημιά".

Το βράδυ της Τρίτης (03/04, 21:45), η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρόμα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League. Με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση, ο Κώστας Μανωλάς παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα " Il Giornale" και αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως είναι αδύνατον να τον σταματήσεις, αφού θα βρει τον τρόπο να σου κάνει τη "ζημιά".

"Ο Γκουαρδιόλα είχε δίκιο όταν είπε πως δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσεις τον Μέσι. Ακόμα κι αν τα καταφέρεις κάπως, υπάρχουν άλλοι δέκα παίκτες που μπορούν να σε πληγώσουν. Φυσικά η Μπαρτσελόνα είναι εντελώς διαφορετική δίχως τον Αργεντινό. Απ' την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε", υποστήριξε αρχικά, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Πικέ:

"Προσωπικά, θαυμάζω τον Πικέ. Είναι ένας σπουδαίος αμυντικός που μπορεί να κάνει παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια. Δεν είναι σύμπτωση που βρίσκεται εκεί 10 χρόνια".

Για τη βαριά ήττα με 6-1 απ' την Μπαρτσελόνα πριν τρία χρόνια, απάντησε: "Κάναμε λάθη στον τακτικό τομέα σ' εκείνο το παιχνίδι. Πιέσαμε ψηλά, με αποτέλεσμα να βρουν εύκολα χώρους. Τώρα, δεν υπάρχει λόγος να πάμε εκεί με φόβο πως θα δεχθούμε πολλά γκολ. Σεβόμαστε την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν φοβόμαστε τη δύναμή της".

Για το ποιος είναι φαβορί για την κατάκτηση του Champions League: "Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες. Νομίζω πως κι η Γιουβέντους έχει πιθανότητες, γιατί έχει συνηθίζει να παίζει αγώνες σ' αυτό το επίπεδο".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ