CHAMPIONS LEAGUE

Μάντζουκιτς: 'Δεν με δάγκωσε ο Καρβαχάλ"

Μάντζουκιτς: 'Δεν με δάγκωσε ο Καρβαχάλ"

Ο Μάριο Μάντζουκιτς, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, υπερασπίστηκε τον Ντάνι Καρβαχάλ, λέγοντας πως δεν τον δάγκωσε, βάζοντας τέλος στη σεναριολογία που αναπτύχθηκε (φωτογραφίες).

Μπορεί ο Μάριο Μάντζουκιτς να ήταν έξαλλος από το... ξύλο που έφαγε στο ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Vicente Calderon" για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Champions League, εντούτοις δεν μπορούσε να μην αποκαταστήσει μια αδικία.

Ο διεθνής Κροάτης φορ των "ροχιμπλάνκος", μέσω του λογαριασμού του στο twitter, υπερασπίστηκε τον Ντάνι Καρβαχάλ για ένα σενάριο που αναπτύχθηκε περί... δαγκώματος του Ισπανού ακραίου μπακ. Αν όντως ίσχυε, τότε ήταν δεδομένο πως η UEFA θα ελάμβανε δράση.

Μάντζουκιτς: 'Δεν με δάγκωσε ο Καρβαχάλ"
PHOTOGRAPH: ITV

"Χθες ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός και οι δυο ομάδες έδωσαν τα πάντα. Όμως, δεν υπήρξε δαγκωματιά, δεν έγινε τίποτα. Πλέον, σκεφτόμαστε το ματς του Σαββάτου με τη Λα Κορούνια που είναι πολύ σημαντικό", ανέφερε ο Μάντζουκιτς, ο οποίος δέχτηκε και μια αγκωνιά από τον Σέρχιο Ράμος, που προκάλεσε βαθύ σκίσιμο στο αριστερό του φρύδι.

Όσο για τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος πάντως φαίνεται να ρίχνει μια μπουνιά στον Κροάτη και θα μπορούσε να έχει δεχτεί κόκκινη κάρτα, αρνήθηκε ότι δάγκωσε τον αντίπαλό του, λέγοντας πως "θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν δάγκωσα κανέναν", ενώ οι Κάρλο Αντσελότι και Ντιέγκο Σιμεόνε ανέφεραν ότι δεν είχαν δει την φάση.

Μάντζουκιτς: 'Δεν με δάγκωσε ο Καρβαχάλ"
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ