CHAMPIONS LEAGUE

Μάμιτς: "Περιμένω επιθετικό τον Ολυμπιακό"

Μάμιτς: "Περιμένω επιθετικό τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Ζόραν Μάμιτς τόνισε ότι η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ ο Γιόζιπ Πίβαριτς τόνισε ότι οι παίκτες έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους.

Αποφασισμένη να διεκδικήσει τη νίκη είναι η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με τον προπονητή της, Ζόραν Μάμιτς. Ο Κροάτης έκανε ειδική μνεία στην ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τόνισε ότι ανυπομονεί για τη σέντρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζόραν Μάμιτς στη συνέντευξη Τύπου:

Μας περιμένει ένας αγώνας στην 4η αγωνιστική σε μία διοργάνωση που για οποιονδήποτε παίκτη και προπονητή είναι πρόκληση. Θα παίξουμε σε ένα πανέμορφο γήπεδο και σε μία ωραία ατμόσφαιρα. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι.

Περιμένετε αύριο ένα παιχνίδι πιο ανοικτό; Ένα ματς που θα έχει περισσότερες ευκαιρίες;

Εμείς σε ό,τι αφορά το προηγούμενο ματς, παίξαμε πολύ καλά. Πιστεύουμε ότι και αύριο με αυτή την ατμόσφαιρα που θα είναι γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, θα είναι θερμή ατμόσφαιρα, Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Ξέρουμε πώς μπορούμε να κερδίσουμε κι εμείς κάτι.

Έχετε κάνει σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής και η πείρα είναι μεγάλη υπόθεση. Θεωρείτε ότι η απειρία της δική σας ομάδας σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει ρόλο στην έκβαση του αγώνα;

Αυτό σίγουρα είναι ένας παράγοντας που μπορεί να μας προβληματίσει. Μπορεί να είναι και ένα κίνητρο επιπλέον για εμάς. Εμείς περιμένουμε ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει επιθετικά. Κι εμείς όμως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε γιατί είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο ματς. Ξέρουμε τι αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε.

Έχουν λυθεί οι αμφιβολίες για τον τερματοφύλακα;

Ναι, έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα.

Συζητάτε μέσα στα αποδυτήρια ότι λείπουν αρκετά παιδιά που είναι βασικά στελέχη;

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετές απουσίες δυστυχώς, αλλά τώρα εμείς δεν θα ξοδέψουμε χρόνο ότι θα χάσουμε. Βρήκαμε παίκτες που έχουν δείξει ότι είναι άξιοι και ότι μπορούν να αναπληρώσουν τα κενά. Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε μπορούμε να κάνουμε καλό παιχνίδι.

Περιμένατε ότι θα είχαν όλες οι ομάδες μετά από τρεις αγωνιστικές πιθανότητες για πρόκριση; Και επίσης, τι προβλέπετε για τη συνέχεια;

Είναι σίγουρο ότι όταν έγινε η κλήρωση και ακούστηκαν τα ονόματα των Μπάγερν και Άρσεναλ, είχε μία απήχηση γιατί αυτές οι ομάδες είναι καλές. Εμείς ξέραμε για την πορεία όμως του Ολυμπιακού και πόσο καλή ομάδα είναι. Η πρόβλεψη ήταν ότι αποκλείεται να βρισκόταν στην 1η ή στην 2η θέση. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους προβληματίσουμε και ας δουν μετά εκείνοι τι θα κάνουν στις επόμενες αγωνιστικές.

Ποιο θεωρείτε ότι είναι το πιο δυνατό σημείο της ομάδας σας και του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα;

Σχετικά με εμάς, εγώ συνήθως αποφεύγω να μιλάω για τα δικά μας ατού. Θα είχα πολλά να πω για τον Ολυμπιακό. Είναι πειθαρχημένοι και οργανωμένοι. Είναι μία ομάδα με συνοχή και από την άλλη έχουν και καλά ατομικά χαρακτηριστικά. Ξέρουν να αξιοποιήσουν και στατικές φάσεις.

Πίβαριτς: "Έχουμε πίστη"

Ο Γιόσιπ Πίβαριτς εκπροσώπησε τους παίκτες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

Πριν απ' όλα μεταφέρω όλες αυτές τις ιστορίες για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Όλοι ξέρουμε ότι είναι φανταστικοί, σίγουρα θα υπάρχει μάι φανταστική υποστήριξη για τον Ολυμπιακό. Εμείς από τη δική μας πλευρά ετοιμαζόμαστε να δώσουμε τα πάντα. Πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός με αυτή την υποστήριξη που θα έχει στον αγωνιστικό χώρο θα παίξει ακόμα καλύτερα. Εμείς από την πλευρά μας ετοιμαζόμαστε και θα δώσουμε τα πάντα.

Πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια εξαιτίας των πολλών απουσιών; Το συζητάτε μεταξύ σας;

Ναι όντως υπάρχουν τρεις-τέσσερις παίκτες που μας λείπουν. Αυτό είναι αλήθεια. Αυτοί ήταν που έπαιξαν και με την Άρσεναλ. Έχουμε όμως και άλλους παίκτες που αξίζουν και αν δεν άξιζαν δεν θα ήταν στην Ντιναμό. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με αυτούς που έχουμε τώρα. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ