CHAMPIONS LEAGUE

Λουτσέσκου: "Μας έκλεψαν, ανύπαρκτο το πέναλτι της Ρεάλ"

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 10:  Shakhtar Donetsk  Manager Mircea Lucescu looks on prior to the UEFA Champions League Group A match between Manchester United and Shakhtar Donetsk at Old Trafford on December 10, 2013 in Manchester, England.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 10: Shakhtar Donetsk Manager Mircea Lucescu looks on prior to the UEFA Champions League Group A match between Manchester United and Shakhtar Donetsk at Old Trafford on December 10, 2013 in Manchester, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου εξαπέλυσε μύδρους κατά της διαιτησίας μετά την ήττα της Σαχτάρ στο "Bernabeu", τονίζοντας πως ο διαιτητής δεν σεβάστηκε την ομάδα του με το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης "καθάρισε" με 4-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει χατ-τρικ στην πρεμιέρα του φετινού Champions League, παρόλα αυτά οι Ουκρανοί είχαν κάθε λόγο να φωνάζουν στο φινάλε καθώς το δεύτερο γκολ των "μερένγκες" προήλθε από πέναλτι που δεν έγινε ποτέ.

"Το πέναλτι ήταν ανύπαρκτο, αναφέρομαι στο πρώτο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας, ο Σρνα πήρε τη μπάλα καθαρά με τον ώμο. Ήταν ένα παιχνίδι που μας έκλεψαν, δεν μας σεβάστηκαν", τόνισε έξαλλος στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, και συνέχισε:

"Όταν παίζεις κόντρα στις μεγάλες ομάδες συμβαίνει πάντα το ίδιο πράγμα με εμάς: σε κάθε ματς φάουλ τιμωρούμαστε με κάρτα ενώ όταν το φάουλ γίνεται από την αντίπαλη ομάδα ο διαιτητής κάνει μόνο προειδοποιήσεις. Αυτό δεν είναι ωραίο πράγμα.

Λουτσέσκου: "Μας έκλεψαν, ανύπαρκτο το πέναλτι της Ρεάλ"

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο διαιτητής (σ.σ. ήταν ο Κροάτης Μπέμπεκ) επηρεάστηκε από την πίεση που του ασκήθηκε από τις εξέδρες. Αυτού τους είδους οι διαιτησίες κάνουν ζημιά στο όνομα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων".

Και κατέληξε ο έμπειρος Ρουμάνος τεχνικός: "Η Ρεάλ είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη, δεν μου αρέσει να κάνω τέτοιες παρατηρήσεις, όμως έτσι έγιναν τα πράγματα. Μία ομάδα όπως η Ρεάλ δεν θα έπρεπε να έχει ανάγκη από τη βοήθεια από την πλευρά των διαιτητών.

Λουτσέσκου: "Μας έκλεψαν, ανύπαρκτο το πέναλτι της Ρεάλ"

Θυμάμαι πως κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και όταν παίζουμε κόντρα στη Μπαρτσελόνα, αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν όταν παίρνεις μέρος σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Champions League".

Ρεάλ - Σαχτάρ 4-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ