CHAMPIONS LEAGUE

Λουίς Ενρίκε: "Τα καλύτερα 50 λεπτά που είδα από αντίπαλο"

Λουίς Ενρίκε: "Τα καλύτερα 50 λεπτά που είδα από αντίπαλο"

Ο Λουίς Ενρίκε εγκωμίασε την αγωνιστική εικόνα της Μάντσεστερ Σίτι στον αγώνα με την ομάδα του, λέγοντας πως είναι τα καλύτερα 50 λεπτά που είδε από αντίπαλο. Τι είπε με τη σειρά του ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Μάντσεστερ Σίτι και το γεγονός πως κατάφερε να κάνει ανατροπή, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Μάλιστα, είπε πως είδε τα καλύτερα 50 λεπτά από αντίπαλη ομάδα, επομένως το 3-1 υπέρ των "Πολιτών" ήταν απολύτως δίκαιο σύμφωνα με τον κόουτς των Καταλανών.

"Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο για 40 λεπτά, όμως κάναμε κάποια σημαντικά λάθη, που μας έπληξαν. Πάντως πρέπει να παραδεχθώ ότι ήταν τα καλύτερα 50 λεπτά που έχω δει από ομάδα απέναντί μας. Σίγουρα κάναμε λάθη, πιο πολλά απ' όσα κάνουμε συνήθως. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο όμιλος είναι ανοικτός. Στόχος μας είναι να νικήσουμε στους δύο τελευταίους αγώνες", ανέφερε ο Λουίς Ενρίκε.

Γκουαρδιόλα: "Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, τόνισε με τη σειρά του: "Στα πρώτα 38 λεπτά είδαμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου και είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Η Μπαρτσελόνα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως το δικό μας τέρμα άλλαξε το παιχνίδι και οι παίκτες κατάλαβαν πως η κακή στιγμή που είχαμε εκείνη την ώρα στο ματς τελείωσε.

Η νίκη είναι τόσο σημαντική γιατί έγινε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Έχουμε ακόμη ένα ματς να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Είμαστε τυχεροί που δεν θα παίξουμε με την Μπαρτσελόνα στους 16".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ