CHAMPIONS LEAGUE

Λουίς Ενρίκε: "Ο Μέσι θα χτυπήσει και το επόμενο πέναλτι"

Λουίς Ενρίκε: "Ο Μέσι θα χτυπήσει και το επόμενο πέναλτι"

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Μάντσεστερ εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ξεκαθάρισε πως έχει εμπιστοσύνη στον Μέσι όσον αφορά στις εκτελέσεις των πέναλτι.

"Μου αρέσει το αποτέλεσμα. Αξίζαμε τη νίκη και είμαι υπερήφανος που την πήραμε. Αυτά τα νοκ-άουτ ματς είναι δύσκολο να κριθούν σε ένα μόνο 90λεπτο.

Το πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικό και είχαμε αμέτρητες ευκαιρίες για γκολ", τόνισε ο Λουίς Ενρίκε μετά το 2-1 της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Σίτι που της δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά ενόψει της ρεβάνς στο "Camp Nou", με τον τεχνικό των Καταλανών να συνεχίζει:

"Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά, βρήκαμε τους ανοιχτούς χώρους και τον ελεύθερο παίκτη και κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Επίσης αμυνθήκαμε πολύ καλά.

Ξέραμε στο δεύτερο ημίχρονο πως θα είχαμε προβλήματα. Μας πίεσαν κατά διαστήματα και υποφέραμε αλλά το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο".

Λουίς Ενρίκε: "Ο Μέσι θα χτυπήσει και το επόμενο πέναλτι"

Όσον αφορά στο χαμένο πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στις καθυστερήσεις (το απέκρουσε ο Τζο Χαρτ ενώ στην επαναφορά ο Αργεντίνος αστόχησε με κεφαλιά), ο Λουίς Ενρίκε κάλυψε 100% τον "Pulga" και αποκάλυψε πως εκείνος θα εκτελέσει και το επόμενο πέναλτι της Μπαρτσελόνα.

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Τα πέναλτι είναι για αυτούς που τολμούν να πάρουν φόρα απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Λέο Μέσι είναι ο παίκτης μας που τα εκτελεί, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.

Το ζευγάρι είναι ακόμα ανοιχτό και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τέτοια ποιότητα δεν πρέπει με τίποτα να επαναπαυτούμε. Ο στόχος είναι να πάμε στον αγώνα ρεβάνς με αυτοπεποίθηση", κατέληξε χαρακτηριστικά.

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα 1-2

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ