CHAMPIONS LEAGUE

Λουίς Ενρίκε: "Καθαρές οι κίτρινες κάρτες του Τόρες"

Λουίς Ενρίκε: "Καθαρές οι κίτρινες κάρτες του Τόρες"

Ο Λουίς Ενρίκε παραδέχτηκε πως το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο κρίθηκε στην αποβολή του Φερνάντο Τόρες στο πρώτο ημίχρονο, εκφράζοντας ωστόσο την άποψη πως σωστά δόθηκαν οι δύο κίτρινες κάρτες στον επιθετικό των Μαδριλένων.

"Είδα τη φάση όπως όλοι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα. Δύο φάουλ του Τόρες που ήταν ξεκάθαρα για κίτρινη κάρτα. Ίσως να ήταν λίγο αφελή τα μαρκαρίσματα αλλά έτσι είδαμε εμείς τις φάσεις. Όλοι βλέπουν τα πράγματα ανάλογα με τα χρώματα που φορούν.

Δεν μπορείς να αλλάξεις αυτό που είδε ο διαιτητής. Ο καθένας υπερασπίζεται διαφορετικά χρώματα", δήλωσε αναφορικά με την αποβολή του Φερνάντο Τόρες στο πρώτο ημίχρονο με δύο κίτρινες κάρτες, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από πλευράς Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Καταλανό να δηλώνει αναφορικά με τη νίκη με 2-1 της ομάδας του.

"Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία πιέζει ψηλά και μετά κάθεται πίσω. Το παιχνίδι αλλάζει με την αποβολή γιατί από εκείνο το σημείο και ύστερα αρχίσαμε να κυκλοφορούμε με ταχύτητα τη μπάλα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σπουδαίο για μας καθώς ήταν δύσκολο για την Ατλέτικο να παίζει με 10 παίκτες".

Λουίς Ενρίκε: "Καθαρές οι κίτρινες κάρτες του Τόρες"

Ερωτηθείς για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν κατάφερε (όπως και στο Clasico) να φτάσει τα 500 γκολ στην καριέρα του, ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" δήλωσε: "Ο Μέσι είχε ενεργή συμμετοχή και στα δύο ματς. Μιλάμε για δύο παιχνίδια στα οποία είχε πολύ μικρό χώρο να δράσει. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Μέσι.

Έχουμε παίξει επτά ματς με την Ατλέτικο και έχουμε κερδίσει και τα επτά. Το αποτέλεσμα σήμερα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αλλά δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες απέναντι σε αυτή την ομάδα".

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 2-1 (highlights)

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο 2-1 (goals)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ