CHAMPIONS LEAGUE

Λεβαντόφσκι: "Έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός"

Λεβαντόφσκι: "Έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι υποστήριξε ότι από τη στιγμή που το ματς με την Άρσεναλ θα γίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το αβαντάζ για να βρεθούν στους "16" της διοργάνωσης. Τι δήλωσαν Μίλερ και Λαμ.

Τον Ολυμπιακό έχρισε φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ενώ ο Τόμας Μίλερ υποστήριξε ότι η πρόκριση είναι 50-50. Διαβάστε χαρακτηριστικά τι είπαν στην κάμερα του "OTE TV":

Αν έπαιξε λίγο, επειδή αντικαταστάθηκε στο 52 λεπτό;
"Έπαιξα αρκετά, έπαιξα όσο χρειάζεται. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήρθε νωρίς το ευρύ σκορ. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και μια καλή νίκη".

Για το γκολ που σημείωσε:
"Το 2-0 δεν ήταν και τόσο εύκολο καθώς έκανα ένα κοντρόλ με την γάμπα στο σουτ του Κομάν. Πετύχαμε σε ένα καλό σημείο το γκολ και ήταν μια σημαντική νίκη σε μια σημαντική προσπάθεια".

Για τη συνέχεια:
"Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλά, να δημιουργούμε φάσεις, να πετυχαίνουμε γκολ και να πετυχαίνουμε τις νίκες".

Για το Ολυμπιακός - Άρσεναλ:
"Η Άρσεναλ χρειάζεται νίκη με 2-0 και ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας και αυτό είναι ένα μίνι πλεονέκτημα αυτό, η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει".

Τόμας Μίλερ: "Βάζουμε τα γκολ νωρίς να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο"

"Κοιτάζουμε ήδη τον επόμενο γύρο. Τα έλεγα με τον Ρομπέρτο για το γκολ που πέτυχα στο πρώτο ματς είδα στο 90 να μην μπαίνει το γκολ και έμεινα μισό χαρούμενος".

Για τα γρήγορα γκολ;
"Στόχος είναι από το πρώτο λεπτό να είμαστε παρόντες στο ματς και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Τα γκολ μπαίνουν νωρίς για να έχουμε εμείς το κεφάλι μας ήσυχο και να παίρνουμε τις εύκολες νίκες".

Για το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης";
"Πενήντα-πενήντα. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες με τον Ολυμπιακό να παίζει εντός έδρας".

Λαμ: "Ακόμα και όταν παίζουμε με δέκα... μπορούμε"

"Είναι πάντα σημαντικό να προκρίνεσαι ως πρώτος του ομίλου. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα στα νοκ-άουτ να έχεις το δεύτερο –καθοριστικό- ματς εντός έδρας. Έχουμε παίκτες που θέλουν να έχουν πολύ ώρα τα μπάλα στα πόδια τους, που έχουν την τεχνική κατάρτιση και που βέβαια ξέρουν να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις, ακόμα κι όταν παίζουμε με δέκα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ