CHAMPIONS LEAGUE

Le Parisien: "Ο διαιτητής έλεγε Fuck you στους παίκτες της Παρί"

Barcelona's Lionel Messi, left, celebrates scoring his side's 2nd goal from a penalty during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, left, celebrates scoring his side's 2nd goal from a penalty during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η συζήτηση γύρω από τη διαιτησία στο Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν-Ζερμέν καλά κρατεί με τη "Le Parisien" να αποκαλύπτει ότι ο Ντενίζ Αϊτεκίν εξύβριζε τους παίκτες της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μετά τη συνέντευξη με τον πρόεδρο της Παρί Σεν-Ζερμέν, στην οποία ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί άφησε υπονοούμενα κατά της διαιτησίας στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, η "Le Parisien" δίνει συνέχεια με ρεπορτάζ της, στο οποίο υποστηρίζεται ότι ο Ντενίζ Αϊτεκίν απευθύνθηκε με ύβρεις στους παίκτες της γαλλικής ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ρονάν Φολγκοά, ο Αϊτεκίν απευθύνθηκε με την έκφραση "Fuck you" στους παίκτες της Παρί Σεν-Ζερμέν σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.

Έτσι κι αλλιώς, ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν θα μπορέσει να σφυρίξει κάποιο από τα εναπομείναντα ματς της διοργάνωσης μετά την αξιολόγηση από την αρμόδια επιτροπή της UEFA.

Η επίθεση κατά της διαιτησίας συνεχίζεται από την Παρί Σεν-Ζερμέν είτε προέρχεται από τα χείλη του Ουνάι Έμερι, είτε από αυτά του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Ο Άραβας πρόεδρος της γαλλικής ομάδας υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο: "Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται και οι διαιτητές πρέπει να το γνωρίζουν. Δεν υπάρχει χώρος για νεύρα. Όλος ο κόσμος είδε το πέναλτι στον Ντι Μαρία, από το οποίο θα μπορούσε να γίνει το 3-2. Για να μην μιλήσω για το πέναλτι στον Σουάρες".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ