CHAMPIONS LEAGUE

"Κυνηγάει" την πρωτιά ο Γκριεζμάν

"Κυνηγάει" την πρωτιά ο Γκριεζμάν

Με τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στη Ροστόφ, ο Αντουάν Γκριεζμάν έφτασε τα 11 στη διοργάνωση. Πλέον, απέχει ελάχιστα γκολ απ' την κορυφή. Δείτε ποιον "κυνηγά" στη σχετική λίστα.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Ροστόφ (2-1). Μάλιστα, ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε και τα δύο τέρματα για τους "ροχιμπλάνκος".

Με αυτά τα δύο τέρματα ο Γκριεζμάν έφτασε τα 11 γκολ σε 26 ματς στο Champions League με τη φανέλα της Ατλέτικο. Πλέον, χρειάζεται δύο γκολ για να βρεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Στην παρούσα φάση, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Λουίς Αραγονές, ο οποίος έχει βρει δίχτυα 12 φορές σε 21 αναμετρήσεις με τα χρώματα της Ατλέτικο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει σημειώσει κι ένα χατ-τρικ κόντρα στην Κάλιαρι τη σεζόν (1970/71). Αγωνίστηκε στην ομάδα απ' το 1964 έως το 1974.

Με τις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές στη φάση των ομίλων, αλλά και την εξασφαλισμένη πρόκριση στους "16", ο Γκριεζμάν έχει την ευκαιρία να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ. Το μόνο που μένει, είναι να τον δούμε να το πραγματοποιεί στο γήπεδο...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ