CHAMPIONS LEAGUE

Ξανά στην Τσέλσι το Youth League

Ξανά στην Τσέλσι το Youth League

H Τσέλσι νίκησε με 2-1 την Παρί Σεν-Ζερμέν, στο Colovray Sports Centre της Νιόν, και κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική σεζόν, το UEFA Youth League. Είχαν προκριθεί σκανδαλωδώς στα προημιτελικά οι "μπλε". (VIDEO)

Την περυσινή σεζόν ήταν αντίπαλος η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Τη φετινή, πάλι στο Colovray Sports Centre της Νιόν, ήταν η Παρί Σεν-Ζερμέν.

Η Τσέλσι κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική σεζόν το UEFA Youth League. Οι "μπλε" άνοιξαν το σκορ, δέκα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης με τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό, Φικάγιο Τομόρι, με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας να ισοφαρίζει στο 58ο λεπτό, με τον Γιακού Μεϊτέ.

Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα (61'), ο Κέισι Πάλμερ πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στην Τσέλσι κι εν τέλει την κατάκτηση του UEFA Youth League.

Υπενθυμίζεται ότι η Τσέλσι είχε πάρει σκανδαλωδώς την πρόκριση απέναντι στη Βαλένθια, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι "μπλε" άνοιξαν πρώτοι το σκορ από τα 11 βήματα με τη Βαλένθια να απαντά. Η μπάλα πέρασε τη γραμμή, χτύπησε στο εσωτερικό σίδερο του τέρματος και ξαναβγήκε έξω. Ο διαιτητής και ο επόπτης δεν πήραν χαμπάρι ότι η μπάλα μπήκε γκολ και δεν το μέτρησαν και η ομάδα του Λονδίνου πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 5-3.

Δείτε εδώ τα γκολ του τελικού:

Οι κάτοχοι του Youth League

2014 Μπαρτσελόνα

2015 Τσέλσι

2016 Τσέλσι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ