CHAMPIONS LEAGUE

Κρόος: "Γιούβεντους ο πιο δύσκολος αντίπαλος μετά την Μπαρτσελόνα"

Κρόος: "Γιούβεντους ο πιο δύσκολος αντίπαλος μετά την Μπαρτσελόνα"

Μόνο η Μπαρτσελόνα θα ήταν πιο δύσκολος αντίπαλος από τη Γιουβέντους, την οποία θα αντιμετωπίσει η Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League, σύμφωνα με τον Τόνι Κρόος. "Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια" το σχόλιο του Μάνουελ Νόιερ.

Μία από τις δυσκολότερες δυνατές κληρώσεις είχε η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με τον Τόνι Κρόος.

Ο Γερμανός μέσος τόνισε πως οι Βαυαροί στα προημιτελικά του Champions League θα αντιμετωπίσουν έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο, ενώ το ίδιο παραδέχτηκε και ο Μάνουελ Νόιερ.

"Η Γιουβέντους έχει αποκλείσει την κάτοχο του θεσμού Τσέλσι. Επομένως, νομίζω πως για μας είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος μετά την Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε και να μη δεχτούμε γκολ εντός έδρας. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό. Ο Αρτούρο Βιδάλ είναι παίκτης-κλειδί γι' αυτούς" δήλωσε ο Κρόος.

Από την πλευρά του ο Μάνουελ Νόιερ σχολίασε: "Η Γιουβέντους είναι ένα μεγάλο όνομα και μία μεγάλη ομάδα. Οι ιταλικές ομάδες είναι πάντα καλά οργανωμένες, αλλά φυσικά και έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε. Ανυπομονούμε για τα δύο παιχνίδια και είμαστε χαρούμενοι που αρχίζουμε εντός".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ