CHAMPIONS LEAGUE

Κράξιμο της "AS" σε Προένσα

Κράξιμο της "AS" σε Προένσα

Η μαδριλένικη "AS" χαρακτηρίζει ειρωνικά τον Πορτογάλο διαιτητή "φαινόμενο" για αυτά που σφύριζε, θεωρώνοντας ότι ευνόησε με τις αποφάσεις της τον Ολυμπιακό

Οι Ισπανό φωνάζουν για την διαιτησία του Πέδρο Προένσα, θεωρώντας πως έκανε λάθη στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης υπέρ των γηπεδούχων. Η μαδριλένικη "AS" χαρακτηρίζει ειρωνικά τον Πορτογάλο διαιτητή "φαινόμενο" για αυτά που σφύριζε στο παιχνίδι του φαληρικού γηπέδου, που βρήκε νικήτρια την ελληνική ομάδα με 3-2.

Όπως αναφέρει σε κείμενό της: "Ο Προένσα ήταν λες και φόραγε πιτζάμες με τη νέα στολή της UEFA και ένιωθε σαν στο σπίτι του. Αυτό έγινε αντιληπτό όταν ο Κασάμι έριξε αγκωνιά στον Μάτζουκιτς και ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Ή όταν ο Κόκε πήρε κίτρινη, έχοντας δεχθεί σπρώξιμο από έναν αγριεμένο Έλληνα και τέλος επειδή ήξερε ότι η Ατλέτικο είναι επικίνδυνη στα στημένα, έδινε ένα άουτ για κάθε τρία κόρνερ".

Μπέρδεμα οι καινούργιες στολές των διαιτητών

Εξάλλου, καθόλου καλή εντύπωση δεν έκαναν οι νέες γκρι στολές διαιτητών που επέλεξε η UEFA, καθώς αρκετές φορές μπέρδεψε τις ομάδες που φορούσαν σκούρα εμφάνιση. Στο ματς της Άρσεναλ με την Ντόρτμουντ, οι "κανονιέρηδες" αγωνίστηκαν με την τρίτη τους εμφάνισηι (μπλε σκούρο) και οι παίκτες πολλάκις μπέρδεψαν τον διαιτητή με συμπαίκτη τους.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ