CHAMPIONS LEAGUE

"Κράξιμο" του Ρόι Κιν σε Μαρσέλο

"Κράξιμο" του Ρόι Κιν σε Μαρσέλο

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε από την Βόλφσμπουργκ (2-0) στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, με τον Ρόι Κιν να μην στέκεται όμως στο αρνητικό αποτέλεσμα αλλά στο "θέατρο" του Μαρσέλο, που προσπάθησε να κερδίσει την κόκκινη κάρτα του Μαξιμίλιαν Άρνολντ. (VIDEO)

Σε περιπέτειες μπήκε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη χθεσινή (6/4) ήττα της από την Βόλφσμπουργκ, για τα προημιτελικά του Champions League. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ηττήθηκε στη Γερμανία από την Βόλφσμπουργκ (2-0) και έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο στον επαναληπτικό, όπου θα χρειαστεί να κάνει το κάτι παραπάνω για να μην αποκλειστεί πρόωρα από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, που αποτελεί τον μοναδικό στόχο που της έχει μείνει για φέτος.

Παρά την ήττα και την ομαδική κάκιστη εμφάνιση πάντως, ο Ρόι Κιν προτίμησε να σχολιάσει τον Μαρσέλο. Όχι για όσα έκανε την ώρα του αγώνα, αλλά για το "θέατρό" του στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης. Την ώρα που είχε κερδίσει φάουλ από τον Μαξιμίλιαν Άρνολντ, "χτύπησε" τον παίκτη της Βόλφσμπουργκ με ύπουλο τρόπο στο πόδι, για να προκαλέσει την αντίδρασή του. Η αλήθεια είναι ότι ο μέσος της γερμανικής ομάδας κρατήθηκε, αφού το μόνο που έκανε ήταν να τον πλησιάσει για να ζητήσει τον λόγο.

Ε και; Ο Βραζιλιάνος μπακ της "Βασίλισσας" έπεσε στο έδαφος κάνοντας πως έχει χτυπηθεί στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής (που προφανώς δεν είδε τη φάση ξεκάθαρα) να... πέφτει στην παγίδα και να δίνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων.

"Είναι σοκαριστικό αυτό που έκανε (ο Μαρσέλο)", δήλωσε αρχικά ο Ρόι Κιν για να προσθέσει πως " δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έπεσε μετά από αυτό", με τον -πρώην προπονητή της Τότεναμ- Γκλεν Χοντλ να επισημαίνει πως " έπεσε σαν να τον πυροβόλησαν. Είναι ντροπιαστικό. Είναι ντροπή αυτό που έκανε".

Όπως καταλαβαίνετε, το Twitter δεν άργησε να... αντιδράσει στην κίνηση του Μαρσέλο, με την κουβέντα για Όσκαρ να ξεκινάει πολύ γρήγορα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ