CHAMPIONS LEAGUE

"Κράξιμο" του Φέρντιναντ στους οπαδούς της Σίτι

"Κράξιμο" του Φέρντιναντ στους οπαδούς της Σίτι
© BT SPORT

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της πρόκριση στους "4" του Champions League αλλά ο Ρίο Φέρντιναντ είχε να γκρινιάξει με κάτι όσον αφορά στους "πολίτες": τη "χαλαρότητα" των οπαδών τους.

Η γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ γιόρτασε με την ψυχή της στο φινάλε του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, βλέποντας την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι να επικρατεί με 1-0 και να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League , σύμφωνα ωστόσο με τον Ρίο Φέρντιναντ ο οπαδοί των "πολιτών" πήραν βαθμό κάτω από τη... βάση.

Αιτία η αναιμική υποστήριξη προς τον Σέρχιο Αγκουέρο και τους συμπαίκτες του στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, με τους φίλους των γηπεδούχων να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μόνο στη φάση του γκολ του Ντε Μπράινε κατά τον Άγγλο πρώην σέντερ μπακ.

"Κράξιμο" του Φέρντιναντ στους οπαδούς της Σίτι
© AP

"Είναι καθήκον των οπαδών να εμπνέουν τις ομάδες τους μερικές φορές. Οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να βγουν στο γήπεδο και να παίξουν αλλά μερικές φορές πρέπει κάποιος να τους δώσει την έξτρα ώθηση.

Οι οπαδοί εδώ, άρχισαν να τραγουδούν μετά το 76ο λεπτό (σ.σ. σκόραρε ο Κέβιν Ντε Μπράινε το νικητήριο γκολ)", δήλωσε από τη θέση του τηλεσχολιαστή για το "BT Sport" ο Φέρντιναντ, με την άποψη αυτή να συμβαδίζει και με εκείνη του Νταβίντ Ζινολά.

"Χρειάζονταν μεγαλύτερη υποστήριξη από τους οπαδούς και εμείς τους ακούσαμε να φωνάζουν το πρώτο τραγούδι στο 76ο λεπτό", δήλωσε ο άλλοτε άσος των Τότεναμ και Νιούκαστλ.

Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-0 (highlights)

Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-0 (goal)

Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν-Ζερμέν 1-0 (φάουλ Ζλάταν & πέναλτι Αγκουέρο)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ