CHAMPIONS LEAGUE

"Κράξιμο" σε Βενγκέρ από Ίαν Ράιτ!

"Κράξιμο" σε Βενγκέρ από Ίαν Ράιτ!
© GETTY IMAGES

Ο άλλοτε "κανονιέρης" της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ, εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Αρσέν Βενγκέρ για την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο τον Τσεχ και να εμπιστευτεί τον Οσπίνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Αρσέν Βενγκέρ υπεραμύνθηκε της επιλογής του να δώσει φανέλα βασικού στον Νταβίντ Οσπίνα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να κρατήσει στον πάγκο τον βασικό Πετρ Τσεχ, παρά το αυτογκόλ του Κολομβιανού κίπερ μετά το κόρνερ του Φορτούνη, όμως τα λόγια του Αλσατού δεν "έπεισαν" πολύ κόσμο.

Η δυσαρέσκεια των φίλων της Άρσεναλ εκφράστηκε μέσα από αμέτρητα σχόλια στα social media ενώ αυστηρός με τον Βενγκέρ ήταν και ο σπουδαίος πρώην στράικερ των Λονδρέζων, Ίαν Ράιτ, ο οποίος ήταν τηλεσχολιαστής στην αναμέτρηση.

"Κράξιμο" σε Βενγκέρ από Ίαν Ράιτ!
© AFP/GETTY IMAGES

"Ανησύχησα με την επιλογή του Οσπίνα από το ξεκίνημα καθώς πιστεύω ότι τα δύο σέντερ μπακ, Κοσιελνί και Γκαμπριέλ, δεν έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση. Δεν είμαστε αρκετά κυρίαρχοι στις εναέριες μονομαχίες και μου φαίνεται πως ο γκολκίπερ προσπαθούσε να μαντέψει τις φάσεις.

"Κράξιμο" σε Βενγκέρ από Ίαν Ράιτ!
© GRAHAM CHADWICK

Για κάποιον που δεν παίζει συχνά - και αυτό ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε τη νίκη- πώς μπορείς να βάλεις τον Οσπίνα κάτω από τα γκολπόστ; Εδώ θα πρέπει να ερωτηθεί ο προπονητής", τόνισε με δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Ράιτ και πρόσθεσε:

"Κράξιμο" σε Βενγκέρ από Ίαν Ράιτ!
© PA

"Νομίζω ότι έγινε ένα μεγάλο λάθος. Γιατί δεν ξεκινάς με τον Πετρ Τσεχ μόνο και μόνο για την εμπειρία που διαθέτει; Η Άρσεναλ ήταν υποχρεωμένη να νικήσει σε αυτό το ματς. Συνήθως αποκλειόμαστε στα προημιτελικά ή στην φάση των "16", τώρα έχουμε έναν τεράστιο λόφο να σκαρφαλώσουμε για να περάσουμε από τη φάση των ομίλων".

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-3

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ