CHAMPIONS LEAGUE

Κορυφή στο 87' η Μονακό

Κορυφή στο 87' η Μονακό

Η Μονακό κατάφερε στο 87ο λεπτό να ισοφαρίσει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και να πάρει βαθμό που την κράτησε στην κορυφή, καθώς Λεβερκούζεν και Τότεναμ έμειναν στο 0-0 (videos)

Με γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα στο 87' η Μονακό πήρε την ισοπαλία (1-1) στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ και κατάφερε να διατηρηθεί στην κορυφή του 5ου ομίλου, καθώς Λεβερκούζεν και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ.

Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με γκολ που πέτυχε ο Λασινά Τραορέ, ο οποίος σκόραρε σε βάρος της ομάδας στην οποία ανήκει, ενώ ο Ίγκορ Ακινφέεβ ήταν κοντά στο να μην δεχτεί γκολ για πρώτη φορά μετά από 39 ματς στην διοργάνωση, αλλά νικήθηκε στο 87'.

LEVERKUSEN, GERMANY - OCTOBER 18: Kevin Kampl  (L) of Leverkusen and Victor Wanyama of Tottenham battle for the ball during the UEFA Champions League group E match between Bayer 04 Leverkusen and Tottenham Hotspur FC at BayArena on October 18, 2016 in Leverkusen, North Rhine-Westphalia.  (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)
LEVERKUSEN, GERMANY - OCTOBER 18: Kevin Kampl (L) of Leverkusen and Victor Wanyama of Tottenham battle for the ball during the UEFA Champions League group E match between Bayer 04 Leverkusen and Tottenham Hotspur FC at BayArena on October 18, 2016 in Leverkusen, North Rhine-Westphalia. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μονακό 1-1

Σκόρερς: 34' Λασινά Τραορέ / 87' Μπερνάρντο Σίλβα

Γήπεδο: "Arena CSKA", Μόσχα

Διαιτητής: Μάρτιν Στρέμπεργκσον (Σουηδία)

Το έκανε ο Ταλίσκα στην πρεμιέρα, το έκανε και ο Λασινά Τραορέ στην 3η αγωνιστική. Ο Ιβοριανός στράικερ σκόραρε σε βάρος της ομάδας που ανήκει και έκανε 1-0 στο 34' για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στη Μονακό.

Από προσπάθεια του Μάριο Φερνάντες, ο Ζόραν Τόσιτς έκανε το σουτ, ο Ντάνιελ Σούμπασιτς απέκρουσε και ο Τραορέ από κοντά κοντρόλαρε και πλάσαρε, ανοίγοντας το σκορ.

Ο Ίγκορ Ακινφέεβ είχε 39 σερί ματς που δέχεται γκολ στο Champions League και έγιναν 40, καθώς στο 87' νικήθηκε από τον Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 και διατήρησε τη Μονακό στην κορυφή.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σένικοβ, Βέρνμπλουμ, Νάτχο, Ιόνοβ (46' Μιλάνοφ), Τόσιτς (75' Γκορντιουσένκο), Γκολόβιν, Λασινά Τραορέ (84' Στράντμπεργκ).

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Ράτζι (69' Μεντί), Γκλικ, Ζέμερσον, Σιντιμπέ, Φαμπίνιο, Μπακαγιοκό (83' Εμ'Μπαπ Λοτέν), Ζοάο Μοουτίνιο (41' Καρίγιο), Μπερνάρντο Σίλβα, Λεμάρ, Ζερμέν.

Κορυφή στο 87' η Μονακό
Κορυφή στο 87' η Μονακό
Κορυφή στο 87' η Μονακό

Λεβερκούζεν - Τότεναμ 0-0

Γήπεδο: "BayArena", Λεβερκούζεν

Διαιτητής: Τσιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Αρκετά τυχερή η Τότεναμ που δεν έμεινε με 10 παίκτες περίπου στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Έρικ Λαμέλα δέχτηκε κίτρινη κάρτα και στην επόμενη φάση χτύπησε αντίπαλο με "αγκωνιά", αλλά δεν την είδαν οι διαιτητές.

Οι Άγγλοι είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, την άστοχη κεφαλιά του Ντέλε Άλι στο 27' από την σέντρα του Τρίπιερ και την τρομερή διπλή ευκαιρία του 39ου λεπτού, όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι από την κεφαλιά του Βίνσεντ Γιάνσεν και εν συνεχεία ο Λένο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Λαμέλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την φανταστική επέμβαση του Ουγκό Λορίς. Ο Γάλλος στο 48' σταμάτησε πάνω στην γραμμή το κοντινό πλασέ του Χαβιέρ Ερνάντες, ο "τσιτσαρίτο" διαμαρτυρήθηκε, αλλά και το on-line technology έδειξε πως η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Λαρς Μπέντερ (74' Γέντβα), Τα, Τοπράκ, Χένριχς, Αράνγκις, Καμπλ, Μεχμέντι, Τσαλχάνογλου (46' Μπάουμγκαρτλινγκερ), Κίσλινγκ, Χαβιέρ Ερνάντες (85' Μπραντ).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Τρίπερ, Ντάιερ, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Γουανιάμα, Άλι, Έρικσεν, Λαμέλα (71' Μουσά Σισοκό), Σον Χέουνγκ-Μιν (90' Ονόμα), Φίνσεντ Γιάνσεν (65' Μουσά Ντεμπελέ).

Κορυφή στο 87' η Μονακό
Κορυφή στο 87' η Μονακό

Η βαθμολογία

1. Μονακό 5 (4-3)

2. Τότεναμ 4 (2-2)

3. Λεβερκούζεν 3 (3-3)

4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 (3-4)

*οι δύο πρώτοι προκρίνονται στους "16"

**ο τρίτος συνεχίζει στο Europa League ("32")

***σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρούν τα μεταξύ τους ματς (με όλα τα κριτήρια σαν να είναι νοκ-άουτ ματς), μετά η διαφορά τερμάτων (συνολικά στον όμιλο), μετά η καλύτερη επίθεση, μετά η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, μετά ο αριθμός των νικών, μετά ο αριθμός των εκτός έδρας νικών, μετά το fair-play και μετά η κατάταξη της UEFA

Η επόμενη αγωνιστική (2/11)

Μονακό - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τότεναμ - Λεβερκούζεν

Ο πίνακας των σκόρερς

3 γκολ

Ριγιάντ Μαχρέζ (Λέστερ)

Αρκάντιους Μίλικ (Νάπολι)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Ντόρτμουντ)

2 γκολ

Ντρις Μέρτενς (Νάπολι)

Άλβαρο Μοράτα (Ρεάλ)

Ντμίτρι Πόλοζ (Ροστόβ)

Γιόζουα Κίμιχ (Μπάγερν)

Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ)

Μουσά Ντεμπελέ (Σέλτικ)

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

Μπρούνο Σέζαρ (Σπόρτινγκ)

Μπερνάρντο Σίλβα (Μονακό)

Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μονακό 1-1

Λεβερκούζεν - Τότεναμ 0-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ