CHAMPIONS LEAGUE

Κορυφή με Ρούνεϊ η ManUtd

Κορυφή με Ρούνεϊ η ManUtd

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε μετά από 404 λεπτά και νίκησε 1-0 της ΤΣΣΚΑ, έτσι ανέβηκε στην κορυφή, αφού η Αϊντχόφεν επικράτησε με 2-0 της Βόλφσμπουργκ (videos)

Η τρέλα στον 3ο όμιλο συνεχίζεται, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανεβαίνει στην κορυφή έπειτα από τη νίκη της με 1-0 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ η Αϊντχόφεν έπιασε και προσπέρασε την Βόλφσμπουργκ με το 2-0 επί των "λύκων" στην Ολλανδία.

Στο "Ολντ Τράφορντ" ο Γουέιν Ρούνεϊ λύτρωσε τους "κόκκινους διαβόλους" στο 79' και η ομάδα του Λουί φαν Χάαλ σκόραρε μετά από 404 αγωνιστικά λεπτά, ενώ η PSV είχε ήρωα τον Λουκ ντε Γιονγκ με ασίστ και γκολ, έτσι ισοφάρισε (στο 86') το σκορ με το οποίο είχε χάσει στην Γερμανία.

Κορυφή με Ρούνεϊ η ManUtd

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0

Σκόρερ: 79' Ρούνεϊ

Γήπεδο: "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ

Διαιτητής: Σίμον Μάρτσινιακ (Πολωνία)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αναδειχθεί ισόπαλη χωρίς σκορ στα τελευταία 3 της ματς με Μάντσεστερ Σίτι, Μίντλεσμπρο και Κρίσταλ Πάλας, αλλά κατάφερε να σκοράρει τελικά έπειτα από 404 λεπτά!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 79', από εξαιρετική ασίστ του Λίνγκαρντ, ενώ ο αρχηγός λίγο νωρίτερα είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία, όπως όμως και η ΤΣΣΚΑ με τον Ντουμπιά μόλις ένα λεπτό πριν το 1-0 (τρομερή διπλή ευκαιρία).

MANUTD: Ντε Χέα, Άσλεϊ Γιανγκ, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο, Κάρικ, Σβάινσταϊγκερ (89' Αντέρ Ερέρα), Μάτα (74' Ντεπάι), Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ (66' Φελαϊνί), Ρούνεϊ.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Ιγκνασέβιτς, Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Σενικόβ, Βέρνμπλουμ, Νάτχο (55' Ντουμπιά), Τζαγκόεβ (85' Παντσένκο), Τόσιτς (75' Γκολόβιτς), Μιλάνοφ, Μούσα.

Κορυφή με Ρούνεϊ η ManUtd

Αϊντχόφεν - Βόλφσμπουργκ 2-0

Σκόρερς: 55' Λοκάντια, 86' Λουκ ντε Γιονγκ

Γήπεδο: "Φίλιπς Στάντιον", Αϊντχόφεν

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Με κορυφαίο τον Λουκ ντε Γιονγκ η Αϊντχόφεν όχι απλά νίκησε την Βόλφσμπουργκ στην Ολλανδία, αλλά ισοφάρισε και το σκορ με το οποίο είχε χάσει στην Γερμανία.

Ο Γιούργκεν Λοκάντια άνοιξε το σκορ στο 55' από ασίστ του Ντε Γιονγκ και ο τελευταίος στο 86' πέτυχε το δεύτερο γκολ "κρεμώντας" τον Μπενάλιο, έτσι η PSV έπιασε στους 6 βαθμούς και στην 2η θέση τους "λύκους" και μάλιστα είναι... από πάνω, καθώς πλέον μεταξύ τους μετρά η διαφορά τερμάτων, έχουν αμφότερες 0, όμως η ομάδα του Φίλιπ Κοκού έχει καλύτερη επίθεση.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Άριας, Μπρούμα, Έκτορ Μορένο, Μπρένετ, Πρέπερ, Γκουαρδάδο, Μαχέρ (74' Χέντριξ), Νάρσινχ (83' Γκαστόν Περέιρο), Λοκάντια (75' Ισιμά-Μιρέν), Λουκ ντε Γιονγκ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Γιουνγκ, Νάλντο, Τιμ Κλόζε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Λουίζ Γκουστάβο, Γκιλαβονγκί (69' Ντράξλερ), Άρνολντ, Καλιτζούρι, Σέρλε (65' Βιεϊρίνια), Ντοστ (69' Μπέντνερ).

Κορυφή με Ρούνεϊ η ManUtd

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7 (5-4)

2. Αϊντχόφεν 6 (6-6)

3. Βόλφσμπουργκ 6 (4-4)

4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (4-5)

Ο πίνακας των σκόρερς

5 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

3 γκολ

Χουλκ (Ζενίτ)

Νικολάς Γκαϊτάν (Μπενφίκα)

Βενσάν Αμπουμπακάρ (Πόρτο)

Χαβιέρ Ερνάντες (Λεβερκούζεν)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

2 γκολ

Ουίλιαν (Τσέλσι)

Αρτέμ Τζιούμπα (Ζενίτ)

Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

Μάριο Γκέτσε (Μπάγερν)

Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ)

Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα)

Μαξίμ Λεστιέν (Αϊντχόφεν)

Σοφιάν Φεγκουλί (Βαλένθια)

Φίλιπ Μλαντένοβιτς (ΜΠΑΤΕ)

Ίβαν Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα)

Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

Γεβγέν Κονοπλιάνκα (Σεβίλλη)

Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

Άλβαρο Μοράτα (Γιουβέντους)

Αντμίρ Μεχμέντι (Λεβερκούζεν)

Λούκας Ποντόλσκι (Γαλατάσαράι)

Χακάν Τσαλχάνογλου (Λεβερκούζεν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0

Αϊντχόφεν - Βόλφσμπουργκ 2-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ