CHAMPIONS LEAGUE

Κόκε: "Μας πλήγωσε η ήττα από τον Ολυμπιακό"

Κόκε: "Μας πλήγωσε η ήττα από τον Ολυμπιακό"

Ο Κόκε σε δηλώσεις που παραχώρησε στο περιθώριο παρουσίασης χορηγού της Ατλέτικο Μαδρίτης, αποκάλυψε ότι η ήττα από τον Ολυμπιακό, άφησε πληγωμένους τους "κολτσονέρος".

Η ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στους ομίλους του φετινού Champions League, άφησε πληγωμένους τους "κολτσονέρος", σύμφωνα με τον Κόκε.

"Είμαστε πληγωμένοι γιατί θέλαμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκη στο Champions League. Δεν ήταν δυνατό, αλλά μας μένουν παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί εδώ και να κερδίσουμε. Κάναμε πολύ καλή δουλειά απέναντι στη Ρεάλ και το να παίζεις τρεις ημέρες μετά είναι περίπλοκο. Είχαμε κακή τύχη στο παιχνίδι της Τρίτης.

Την ήττα από τον Ολυμπιακό την αντιλαμβανόμαστε σαν στραβοπάτημα. Έχουμε δώσει παιχνίδια υψηλού επιπέδου και το σημαντικό είναι να φύγουμε το Σάββατο με τους τρεις βαθμούς για το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να κάνουνε περισσότερα πισωγυρίσματα. Απέναντι στη Γιουβέντους, πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, γιατί απλά δεν μπορούμε να χάσουμε.

Ο Όμπλακ είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος και δουλεύει για να είναι βασικός. Αποφάσισαν να αγωνιστεί στο Champions League και έτσι έγινε."

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ