CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Θέλαμε τα πάντα, δεν πήραμε τίποτα"

Κλοπ: "Θέλαμε τα πάντα, δεν πήραμε τίποτα"
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Γίργκεν Κλοπ στάθηκε αρκετά στην επιρροή που είχε για τη Λίβερπουλ ο τραυματισμός του Μοχάμεντ Σαλάχ και εξήγησε ότι μίλησε με τον Λόρις Κάριους μετά από τις γκάφες του.

Ο Γίργκεν Κλοπ αποδέχθηκε την ανωτερότητα της Ρεάλ στον τελικό Champions League και την ήττα της Λίβερπουλ, αν και χρέωσε μεγάλο μέρος αυτής της εξέλιξης στον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ.

"Δίνω συγχαρητήρια στη Ρεάλ για τον θρίαμβό της. Ήταν μία σπουδαία στιγμή για το παιχνίδι (σ.σ. ο τραυματισμός του Σαλάχ) , όμως όταν λες ότι επηρέασε την ήττα, μοιάζει να ψάχνεις δικαιολογίες", δήλωσε αρχικά.

"Είναι ένας σοβαρός τραυματισμός και το σοκ των παιδιών ήταν εμφανές. Πέσαμε αρκετά. Είναι άσχημη κατάσταση για τον Μο, για εμάς και την Αίγυπτο. Είναι ένα κομμάτι του αθλητισμού που δεν μου αρέσει. Τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν. Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν έμενε ο Μο, αλλά όλοι είδαν ότι στο 1ο ημίχρονο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο".

Για το αν έκανε τη διαφορά ο Μπέιλ, απάντησε: "Θα ήθελα να πω όχι, αλλά ήταν καθοριστικός. Το γκολ με 'ψαλίδι' ήταν υπέροχο, είχαν επίσης κι ένα δοκάρι. Χρειάζεται και λίγο τύχη. Εμείς δεν την είχαμε, είχαμε κακή τύχη. Ό,τι και να λέω, το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι".

Μεγάλη συζήτηση υπάρχει και γύρω από την απόδοση του Λόρις Κάριους, με τον Κλοπ να επισημαίνει: "Μιλήσαμε λίγο, δεν μπορείς να μιλήσεις εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι γι' αυτόν. Τα λάθη είναι προφανή, το γνωρίζει, εσείς επίσης, κι εγώ. Θα το ξεπεράσει".

Αρνήθηκε να χαρακτηρίσει "ακατανίκητη" τη Ρεάλ και σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να αλλάξει κάτι, απάντησε: "Όχι. Γνωρίζω πώς είναι να χάνεις. Δεν γυρίζουν τα πράγματα πίσω για να γίνουν καλύτερα. Θέλαμε τα πάντα και δεν πήραμε τίποτα. Δεν νικήσαμε και χάσαμε έναν σημαντικό παίκτη όπως ο Σαλάχ".

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ